Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Toyota Fortuner Specs

Toyota er en ledende global produksjon av biler , inkludert mellomstore SUVer , slik som Toyota Fortuner . Den mid-size SUV selger i Asia . Den er tilgjengelig i en automatisk og manuell girkasse . I tillegg kommer den i enten en fire -til- fire- eller fire -til- to. Mål

Toyota Fortuner V DSL måler 185 inches lang, 72 inches bred og 72 inches høy med en akselavstand på 108 inches . Bilen har en 60 - tommer foran og bak rack og det plass til syv personer .
Resultatutvikling

Toyota Fortuner har en firesylindret 16-ventilers in-line motor med 2982 ccm slagvolum og en fire - trinns automatisk girkasse . Motoren har 160 hestekrefter ved 3400 rpm og 252 ft.-lb. dreiemoment dreiemoment fra 1400 til 3200 rpm .
Chassis, hjul og bremser

2011 Toyota Fortuner kommer med foran dobbel wishbone hjuloppheng og en lateral rod bakhjulsoppheng . Det har foran ventilerte skiver bremser og bakre trommelbremser . Bilen leveres med en fire -fire drivverk . Det idrett 265/65R 17 dekk med aluminiumsfelger .
Egenskaper

Interiøret har makt vinduet og låser. Lydanlegget inkluderer en CD-spiller og Bluetooth kapasitet . Bilen har en nøkkelfri adgang og dual automatisk klimakontroll air condition-systemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80176.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars