Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Veivaksel Horsepower vs Wheel Hestekrefter

Begrepet hestekrefter refererer til arbeid kraft produsert av biler eller utstyr. Bilentusiaster og produsenter har to måter å måle hestekrefter, bak rattet eller på veivakselen. Hver metode vil gi forskjellige resultater, så det er viktig å forstå forskjellene. Hva er Horsepower

Ifølge Merriam-Webster, er hestekrefter "en enhet av kraft lik i USA til 746 watt og nesten tilsvarer den engelske gravitasjonsfelt enhet med samme navn som tilsvarer 550 fot- pounds arbeid per sekund. " Den siste delen refererer til hestekrefter som det ble målt før bilene ble oppfunnet. Ved hjelp av trinser, en hestekrefter var evnen til å løfte 550 pounds, en fot opp fra bakken, i ett sekund.
Veivaksel Hestekrefter

veivaksel hestekrefter måles med bare tilbehør som trengs for motoren å kjøre, og er målt på svinghjulet.
Wheel Hestekrefter

Wheel hestekrefter er målt på drivhjulene, med motoren montert i kjøretøyet og alt tilbehør på plass.
Betydning

nøyaktig samme bil skal registrere nedre hjulet hestekrefter enn veivaksel hestekrefter Dette er fordi for hjulet hestekrefter, snu kraft generert av motoren må reise gjennom overføring, drivverk, og slå tilbehør, slik som dynamo og servostyring. Disse tingene bidrar til parasittiske tap av makt. Innen den snu kraft får til bakhjulene, har noen gått tapt på grunn av disse faktorene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79698.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars