Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Bil Review Sites

En bil eller lastebil er ofte det dyreste elementet en person eier annet enn et hus, så smart forbruker gjør sin research før du kjøper en ny eller brukt bil. Anmeldelser av nye biler er tilgjengelig i aviser og blader, og et godt bibliotek vil ha tilbake utgaver av tidsskrifter for å forske brukte biler. Nettsteder med vurderinger er utbredt, og gi tilgang til profesjonelle og forbrukere anmeldelser, entusiast fora og sammenligning områder. Edmunds

Edmunds er en "biler-only" vurdere området som utgir profesjonell kvalitet av et bredt utvalg av biler. Hver vurderingen er basert på en omfattende kjøreopplevelse, og omtaler vanligvis sammenligne et kjøretøy til konkurrerende modeller. Som regel er en gjennomgang publisert i det første året av en modell redesign. Edmunds tilbyr forbindelser til forhandlere og en pris-sammenligning tjeneste, og som de fleste vurdere nettsteder, lar forbrukerne å legge inn sine egne vurderinger

edmunds.com
epinions

bil-review delen på epinions tilbyr anmeldelser skrevet av forbrukere, hvorav mange er svært detaljert. De fleste er skrevet av eierne, selv om noen er skrevet etter en leie eller en prøvekjøring. Den epinions gjennomgang database inneholder tusenvis av anmeldelser av biler både gamle og nye. Mange biler er dekket av flere vurderinger detaljering ulike erfaringer og synspunkter.

Epinions.com

Biler

cars.com nettstedet er en bil shopping og sammenligning portal som også tilslag profesjonelle anmeldelser publisert i blogger og aviser. I tillegg korte forbrukernes vurderinger er tilgjengelig. Nettstedet understreker bil-kjøpsopplevelse, med råd om kjøpesentre og forhandlinger teknikker, samt oppdatert informasjon om rabatter og andre priser insentiver.

Cars.com
TrueDelta

Selv hovedsakelig en sammenligning nettsted med dagens prising og incentiv informasjon, tilbyr TrueDelta kapsel vurderinger fra eiere på hvorfor (eller hvorfor ikke) å kjøpe et gitt kjøretøy. Nettstedet har også tilslag reparasjon og drivstofføkonomi rapportert av nesten 60.000 eiere og publiserer pålitelighet og kjørelengde statistikk. Gratis medlemskap kreves for å vise pålitelighet rapporter.

Truedelta.com
Consumer Reports

Internett-området av magasinet med samme navn, Forbruker rapporter publiserer sin årlige sammenligning av reparasjon poster on-line. Konsise profesjonelle vurderinger og sammenligninger av grupper av lignende biler er også tilgjengelig. Tilgang til alle, men det nyeste innholdet er kun tilgjengelig med betalt abonnement.

Consumerreports.org

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79920.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars