Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign Toyota Camry Hybrider til Toyota Camrys

The Toyota Camry og sin hybrid motstykke har mye til felles. 2011-modellene har lignende karosserivarianter og de samme garantier, bremsesystemer, suspensjoner, dekk og svingradius. Men det er noen store og subtile forskjeller som kan hjelpe med å velge mellom disse to typer kjøretøy. Du trenger
Computer
Internett-tilkobling en Web-surfing programvare
Vis flere instruksjoner
en

bedre drivstoff kjørelengde er et stort salgsargument for hybrid biler fremfor vanlige modeller, og drivstoff-effektivitet kan bytte mellom modell år. Å sammenligne spesifikke biler, gå til fueleconomy.gov og klikk på "Sammenlikn side-by-side" linken på venstre side av skjermen. Velg et år, merke, modell og motor for Camry i spørsmålet, klikk deretter på "Sammenlikn side-by-side"-knappen for å legge modellen av Camry Hybrid som drivstoff karakterer er nødvendig. Opptil fire Camrys samtidig kan sammenlignes.
2

Finn ut hva som er under panseret. Toyotas hjemmeside viser de vanlige og hybrid 2011 Camry modeller som har samme antall sylindre og ventiler, men store forskjeller i hestekrefter, dreiemoment, motorens slagvolum og transmisjoner er funnet. Hvis du vil se en fullstendig liste over spesifikasjoner for hver modell, gå til Toyota.com og velg en modell, og deretter klikker du på "Funksjoner og spesifikasjoner"-knappen.
3

regelmessige og hybrid modeller av den 2011 Camry er forskjellige når det kommer til lasterom, drivstoff kapasitet og bakkeklaring. Klikk på "Funksjoner og spesifikasjoner"-knappen for hver modell, og deretter bruke "Specs"-kategorien, og "Mål" linken for å se målinger.
4

På $ 20 345, en 2011 BASE-modell Toyota Camry tar en mindre bit av en lommebok enn sin hybrid motstykke. Den 2011 hybrid starter på $ 27 150, men den endelige kostnaden for et kjøretøy avhenger av mange faktorer, blant annet trim nivåer og tilbehør. Bruk "Bygg din Toyota" link på Toyota.com å tilpasse en bil av hver type og finne ut nøyaktig hvilken pris å betale for en ny bil.
P Hvis leter etter en pris på en brukt Camry, klikker du på "Finn en forhandler"-knappen på Toyota websiden og skriv inn et postnummer for å finne forhandlere i nærheten. En "Søk sertifisert brukt inventar" vises koblingen som viser brukt Camrys tilgjengelig hos forhandleren. Flere andre bilen nettsteder tilbyr også oppføringer og priser på brukte Toyota Camrys.
5

Tenk batteri kostnadene. Hybrid batterier er mye dyrere å erstatte enn en tradisjonell bil batteri og kan koste mer enn $ 10.000, ifølge en 2008 Newsweek artikkelen. Per mai 2010 dekket Toyota hybrid-relaterte komponenter i sine Camry modeller (inkludert batteri) i åtte år eller 100.000 miles. Hvis du tenker på å kjøpe en brukt Camry med høye miles eller ingen garanti dekning, spør en lokal Toyota forhandler eller en mekaniker om gjeldende kostnaden for å erstatte en Camry hybrid batteri. Newsweek sitert brukt hybrid priser fra $ 450 til $ 1700, som vist på eBay Motors deler og tilbehør.
6 Beregning drivstoffbesparelse på lang sikt kan bidra til å bestemme den beste modellen for bruk.

Gjør regnestykket. Camry Hybrid gir bedre drivstofføkonomi enn den vanlige Camry, men det kommer med en høyere prislapp. Anslå hvor mange år med å eie bilen og hvor mye drivstoff som skal brukes årlig. Beregn potensielle drivstoffkostnader og avgjøre om den ekstra kostnaden for hybrid slutt er slettet av drivstoffbesparelse under eierskap.
7

bilene for en spinn. Fordi hybrider bruker annen teknologi enn en vanlig bil, kan deres makt tog komponenter veie nesten dobbelt så mye, bemerker KBB Grønn nettside. "Den ekstra vekten har en tendens til å kompromittere bilens kjøreegenskaper ... og lav rullemotstand dekk ofte brukt for å maksimere HEV [hybridbil] effektivitet også bringe trade-offs i ride, håndtering og dekkslitasje," bemerker en Kelly Blue Book online artikkelen.

En prøvekjøring av den vanlige og hybrid Camry modeller tillater kjøpere å se etter forskjeller i kjøreegenskaper og kjørekomfort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79879.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars