Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Slik Sammenlign MPG i Cars

The US Environmental Protection Agency gir anslag på bilens drivstoffeffektivitet i form av MPG, eller miles per gallon. Jo høyere bilens MPG, jo lavere kostnadene for bensin per mil. Mens selve MPG kan variere mellom kjøretøy på grunn av sjåføren vaner, lokale forhold og kjøretøyets tilstand, ved hjelp av EPA beregningene er en god måte å sammenligne hvor mye det kan koste å kjøre et bestemt kjøretøy over tid. Instruksjoner
en

Velg året, merke og modell av din nåværende bil i MPG Sammenligning Tool gitt i Resources. Hvis du ikke allerede har et kjøretøy og sammenligner MPG å hjelpe deg å velge en, velger du relevant informasjon for din foretrukne kjøretøy eller den første bilen på listen din.
2

Klikk på "Sammenlign side -by-Side "-knappen vises sammen med MPG informasjon for din første bil. Du vil da bli bedt om å velge året, merke og modell for et annet kjøretøy, noe som medførte at begge kjøretøyene 'informasjon vises på skjermen, ved siden av hverandre.
3

Fortsett velge biler til alle bilene på listen din - om biler du tenker på å kjøpe eller biler du ønsker å sammenligne med din nåværende bil - vises på skjermen. Bla frem og tilbake for å sammenligne den relevante informasjonen som vises for hvert kjøretøy. Hvis du har besluttet å fjerne en eller flere biler fra betraktning, klikk på "Fjern"-linken gitt på toppen av hvert kjøretøy notering.
4

Når du har sammenlignet MPG og har begrenset Listen over potensielle biler, test-drive potensielle kjøretøy, når det er mulig, for å få en reell følelse for selve MPG. Enten bruke bilens kjørecomputer å måle din MPG eller, hvis bilen ikke har en slik maskin, nullstille trippteller og starte med en helt full tank av gass. Når du er ferdig med prøvekjøring, merk miles drevet og deretter fylle gasstanken tilbake opp til full igjen. Dele miles drevet av mengden bensin (i liter eller påbegynt) du satt tilbake i bensintanken for å få MPG for denne stasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79817.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars