Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Sammenligne Camry Hybrid og Prius Hybrid

Hybridbiler bruker en kombinasjon av teknologier i sine motorer for å levere bedre drivstofforbruk, samt produsere mindre karbonmonoksid avfall. Etter å ha flyttet ut av riket av nyheten bil, er hybrid biler få utbredt aksept. Jo mer som publikum aksepterer og kjøper hybridbiler, er flere modeller kommer til å bli utgitt, noe som betyr sammenligning shopping er nødvendig for å finne den hybrid bil som er best egnet for den enkelte. Instruksjoner
en

Sammenlign EPA rangeringer på Camry Hybrid til Prius Hybrid for å finne ut om en bil er mer drivstoff-effektiv enn den andre. 2010 Toyota Prius har en EPA rating på 50 mpg samlet, mens 2011 Toyota Camry Hybrid har en EPA-vurdering av 34 mpg.
2

Sjekk karakterer gitt av Insurance Institute for Highway Safety (IIHS ) for hver bil. Den 2011 Toyota Camry Hybrid får høyeste karakterer i de Iihs kollisjonstester (som inkluderer frontkollisjon, påkjørsel bakfra og rollover krasjer), med den eneste svakheten finnes i påkjørsel bakfra sektor. 2010 Toyota Prius scoret høyt på alle områder.
3

Finn ut motorstørrelse og finne ut om dine kjøreforholdene krever mer eller mindre hestekrefter enn de modellene du sammenligner. Ifølge Kelley Blue Book, har Toyota Camry Hyrid en 2.4L 4-sylindret motor vurdert til 147 hestekrefter, mens Toyota Prius har 1.8L 4-sylindret motor karakter på 98 hestekrefter. Avhengig av kjøreforholdene, kan det hende at hestekrefter ikke gjøre en stor forskjell. Kjøring i byen krever mye mindre hestekrefter enn å kjøre på motorveien, for eksempel.
4

Sjekk ut prisen for hver bil. Ifølge 2010 Kelley Blue Book, har Toyota Prius (når den er fullastet) en prislapp på litt over $ 32.000. Toyota Camry, når den har alle muligheter til, har en produsentens veiledende pris på litt over $ 27000.
5

Finn områder hvor det er overlappende funksjoner. Begge bilene er klassifisert av Environmental Protection Agency (EPA) som mellomstore biler, mens Camry er en sedan og Prius er en kombikupé. Begge bilene kommer med grunnleggende 3-år eller 36.000 kilometer garanti og drivverket garanti på 5 år eller 60.000 miles. Begge bilene har også en 5-års garanti for korrosjon eller rust skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80095.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars