Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Ford lastebil førerhus Typer

I en verden av lastebiler, er Ford den ubestridte kongen av veien. Det fører flokken med priser som beste i klassen i tauing og last nyttelast og bestselgende ny lastebil i nesten to tiår. Når du kjøper en, men det er nok av detaljer å vurdere. Med tre stiler av drosjer å velge mellom, må du kjenne dine behov før du kjøper din nye lastebil. Regular Cab

For mange enkeltpersoner, er en lastebil som brukes mye som et verktøy. Den utfører visse oppgaver, og blir sett på som en nødvendig vare. Den vanlig drosje Ford F-150 pickup lastebil er den grunnleggende pakken tilgjengelig på XL, STX og SLT-utgaver. I mange tilfeller er dette en populær entry-level arbeid eller transport lastebil. Det vanlige cab pickup lastebil er ryggraden av lastebilen linje. For mange år, var dette det eneste cab tilgjengelig. Dette cab alternativet er best egnet for personer som ikke trenger mye inne lagringsplass og de som ikke vil bli transportere mange mennesker med dem.
Super Cab

Den super cab alternativet presenterer mye mer oppbevaringsplass for kjøretøyets eier. Den super cab er tilgjengelig på XL, STX, SLT, lariat, FX4 og SVT RAPTOR utgaver. Det er plass bak førersetet for å transportere utstyr og forsyninger. Med 33,4 inches av bakre benplass, er det også mer enn nok plass til passasjerer i baksiden av super cab. Dette cab alternativet gir rom for dagligvarer og barn, og er ofte brukt av bileiere med små familier. Dette førerhuset er også brukt på chassis-tipp, som for eksempel brann lastebil redning kjøretøy, som vil legge arbeid bokser eller andre alternativer til kabinettet.
Super Crew Cab
< p> For de som har en stor familie eller hvem som skal transportere mannskap eller passasjerer på en jevnlig basis, er den super crew cab det logiske valget. Dette alternativet er tilgjengelig på XL, XLT, Lariat, FX4, King Ranch, Platinum og Harley Davidson utgaver. Den super mannskap kan tjene som en hverdagslig transportmiddel, mens dobling som et arbeid kjøretøy. Lengre reiser er også mulig for passasjerene, med sine 41,4 inches av etappen opp foran og sine 43,5 inches av beinplass i baksetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79804.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars