Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Prelude Manual Transmission Vs. Automatisk

I 1979 Honda startet produksjonen på sitt første virkelige forsøk i sportsbil markedet med Prelude. For 11 år bilen ble laget med en manuell girkasse og de samme sikkerhetsstandarder og Honda engineering som har gjort sine biler så pålitelig. Det var samme år Honda prøvd sin hånd på en automatisk girkasse for Prelude grunnpakken, sin første i en sportsbil. Historie

1959 markerte det første året Honda Motor Company åpnet produksjon i USA. Tjue år senere ingeniører satt ut for å bygge Prelude med intensjoner om å lage en spennende bil som holdt tro mot kjernen Honda verdier av intelligent design og pålitelighet.
Fakta

The Prelude var den primære ytelse bil av Honda konstruert med samme kjøreegenskaper og kjørbarhet som sine bedre kjente linjer, men med makt til å konkurrere i sportsbil markedet. Dessverre, men salget begynte å avta i slutten av 1990 og begynnelsen av 2000-tallet som prisen vokste til å være for mye å betale for en bil uten utseendet og premium følelse av de andre bilene i markedet.

Har

Kalt femte generasjon preludier, var 1997-2002 versjoner tyngre og mer dynamisk kraft enn tidligere år. To utstyrsnivåer var Base og type SH, som begge kom med en femtrinns manuell girkasse. I 2000, for første gang i USA, introduserte Honda automatgir å være tilgjengelig med en VTEC-motor på Prelude Base pakken.

Som alle Honda-designede automatiske girkasser, ble Prelude automatisk konstruert med tre parallelle aksler. Fordi ingeniørene har lagt en ny 16-bit mikroprosessor til sitt gamle design, var skift jevnere og med mindre skift sjokk.
Typer

femtrinns manuell girkasse ble gitt . en overhaling i 2000 Prelude med en ny clutch fôr for å redusere pedal innsats og hjelp med skiftende raskere mellom girene

både automatisk og manuell girkasse modeller ble bygget med 2,2-liters firesylindrede motorer, produserer 190 - og 200 hestekrefter, henholdsvis.
Hensyn

1997-2002 versjoner av Prelude fått strålende kritikker med sine fem-trinns manuell girkasse modeller for å være morsom å kjøre og deres praktiske. I 1999 og 2000 Honda Prelude vunnet Edmunds.com Editors 'Most Wanted Award for Best Sports Coupe i $ 10,000 til $ 25,000 markedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79779.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars