Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Avskrivning av luksusbiler Vs . Standard Modeller

Kjøpe en bil er ikke bare om å være i stand til å reise, kan det også være et statussymbol . Luksusbiler gir jevn ytelse og kvalitet funksjoner . Imidlertid vil avskrivninger raskt redusere bilens verdi , enten det er en luksus eller standard modell . Fakta

Vehicle avskrivninger oppstår fordi forretningene ikke kan selge et kjøretøy som ny når den er kjørt av bilen mye, selv om du returnere den i noen timer . Edmunds.com bemerker at en ny bil vil miste 11 prosent av sin verdi til avskrivninger i det øyeblikket den forlater bilen mye .
Sammenligning

nasjonale bilindustrien forhandlere Administration rapporter at 2007 luksuriøse bilmodeller oppleve den høyeste årlige avskrivninger for tre år gamle biler . NADA bemerker at fire av de 10 kjøretøyene var i luksus kategori , mens de seks andre var standard kjøretøy . Jaguar og Mercedes - Benz hadde den høyeste avskrivningssats på 25 og 22 prosent.
Hensyn

Avskrivninger er en ustoppelig kraft for nye biler . Du kan se gjennom et bilens annenhåndsverdi på tre og fem år , for en idé om hvor mye du skal forvente i avskrivninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80043.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars