Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Innenriks Vs. Utenlandske biler

Forskjeller mellom innenlandske produsert og importert biler har lenge vært dokumentert med noen bevis som tyder på at utenlandske bygget biler er bedre bygget enn amerikanske biler. Mye har endret seg blant annet hva som definerer innenlandske og utenlandske biler. Har historie

Innenriks biler tradisjonelt blitt beskrevet som disse bilene er bygget av General Motors, Ford og Chrysler, bilprodusentene som har globale hovedkontor er i Michigan. Utenlandske biler tatt med alle modeller laget utenfor grensene av USA, med unntak for Canada.
Innenriks

GM, Ford og Chrysler ikke lenger representerer det innenlandske markedet eksklusivt. En rekke utenlandske produsenter har montering planter i USA, inkludert Honda, Toyota, Nissan, Hyundai, Kia, Mercedes og BMW.
Foreign

Innenriks produsenter iblant importere biler fra utenlandsk eide fabrikker og selge dem i USA. Buick Regal er bygget i Tyskland, er Ford Fiesta bygget i Mexico Ford Transit Connect er fra Tyrkia, som i 2010.
Kvalitet

amerikanske produsenter har lang slepte sine utenlandske rivaler i kvalitet, men en Associated Press meningsmåling utført mars 2010 avslørte at kjøperen oppfatningen har byttet til amerikanske bil selskaper. Trettiåtte prosent sa at amerikanske biler er bedre, mens 33 prosent sa at asiatiske biler er bedre.
Fun Fact

Toyota Camry har vært den mest solgte bilen i Amerika mange år siden 2000 og er bygget i Amerika av en utenlandsk bilprodusent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79875.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars