Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan finne Gas KM på en Vehicle

Fuel økonomien er en viktig del av å eie et kjøretøy. Jo bedre den drivstoff kjørelengde for et kjøretøy, jo lavere kostnad av eierskap. Hvis din kjøretøyet er rendering lavere drivstoff kjørelengde at du ønsker eller forventet, er det visse vedlikeholdsoppgaver du kan utføre, som for eksempel å sørge for at det er nok luft i dekkene og at oljen blir endret. Finne den gass kjørelengde på kjøretøyet din er en enkel prosess som tar en bit av enkel matematikk. Instruksjoner

1

Finn den størrelsen på din gass tank. Denne informasjonen er i bruksanvisningen for ditt kjøretøy. For dette eksemplet, la oss si din gass tank er ti gallons.

2

Fyll din gass tank full den neste gang du er på bensinstasjon. Oppmerksom på det nøyaktige antallet av miles på kilometertelleren. For dette eksemplet, la oss si er det ganske nøyaktig 50.000 miles.


Tre

Kjør kjøretøyet som du normalt ville inntil din kjøretøyet er nesten ute av gass.

4

Fyll opp din tank igjen med bensin. Legg merke mengden av bensin det tok for å fyller opp tanken. For denne eksempel, la det beløpet være ni gallons. På bensinstasjon, noterer du nummeret av miles på kilometertelleren. For dette eksemplet, la oss si kilometertelleren nå leser 50.2 tusen miles.

5

Del antall av miles din kjøretøyet reiste ved mengden av bensin din kjøretøy som brukes. I dette eksemplet, divide 200 (50 200 minus 50 tusen) ved å ni (tall av gallons som brukes) for en resultat av 22,2 miles pr gallon. Side
6

Gjenta den prosessen flere ganger for å få en mer nøyaktig gass kjørelengde estimering.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80129.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars