Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Honda Odyssey Vs. Toyota Sienna

markedsledere i minivan salg og kvalitet, Honda Odyssey og Toyota Sienna tilbyr mange av de samme funksjonene, med lignende design. Introdusert i 1999, er Sienna en av de eldste modellene på minivan blokken, mens Odyssey rangerer nummer 1 av 8 anmeldt av US News & World Report. Historie

I 1959 Honda gjorde sin første opptreden i USA ved å operere ut av en butikk i Los Angeles, California. For 50 år, har selskapet vært ledende i drivstoff-effektiv og kostnadseffektiv, biler som har vært kjent for sin pålitelighet. Kanskje den mest kjente Honda, Civic, ble utgitt i 1973 samme år Honda lanserte verdens første drivstoffeffektive fire-takts påhengsmotorer.

Toyota lanserte sin første bil, A1 prototype personbil , i 1935. Mens bilen ikke gjorde suksess i markedet, Toyota likevel gjort en base for operasjonen i USA i 1957. For 30 år Toyota utgitt biler under samme navn frem til 1989, da den luksus linje Lexus kom ut. Som en Toyota off-shoot, ble Lexus kåret til nummer én luksus import i 1991.
Fakta

"The (Honda) Odyssey leverer en av de beste kombinasjonene av makt, håndtering og interiør allsidighet i sin klasse ", sier US News & World Report. 2009-versjonen av minivan har en drivstoffbesparende sylinder deaktivering system som gjør det mulig for bedre drivstofføkonomi, samtidig som de får et løft i hestekrefter.

2009 Best Car for the Money prisvinner ved US News & World Report , gir Toyota Sienna utmerket valuta basert på dens pris. I likhet med Odyssey, dens viktigste rival i minivan kategorien, gir Sienna kraft og komfort samtidig opprettholde høy sikkerhet karakterer og god plass for en familie.
Egenskaper

Utstyrt med massevis av funksjoner og en god 3,5-liters V-6, gir Odyssey en morsom kjøreopplevelse vanligvis ikke forbindes med minivans. En høy chassis, fast fjæring og presis styring gjør at Odyssey meget kvikk for sin makt og betydelig størrelse. Inne Honda har satt smart bruk av sin innvendig plass, med god ergonomi, kombinert med en drivstoffbesparende sylinder deaktiveres for maksimert miles per gallon.

Tross for sin alder i markedet, tilbyr den Sienna noen av de store -billett alternativer av sine konkurrenter som Odyssey. En stor V-6 motoren gir kraft, 265 hestekrefter og 245 pund-fot dreiemoment, selv om størrelsen på van kan gjøre håndtering av en ork og parkering en klemme.
Expert Insight

Både Odyssey og Sienna poeng for sine valg, størrelse og makt. Det er derfor de er topper i markedet for minivans. Likheter florerer mellom de to som Car and Driver sier om Odyssey, "Den beste minivan å kjøre ... har en glatt drivverket, kjekk styling, og Honda byggekvalitet", og Forbes sier om Sienna, "hvis man trenger mye av passasjer-og lasteskip rom ... da Sienna blir vår stemme som en veldig bra familiebil. "
Hensyn
p Med heller, prisene på en fullastet modell kan løpe inn i den høy-$ 30000 rekkevidde. Som med alle valg av kjøpet, alternativene for Honda kvalitet bygge, og store mengder innvendig plass i Sienna, må veies. Uansett, i henhold til ledende publikasjoner, ville valget ikke være en dårlig en som begge minivans er på toppen av markedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79775.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars