Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Forhjulsdrift kontra bakhjulsdrift Fordeler

Produsenter, mekanikk, bil-entusiaster, og forbrukere, har lenge diskutert den bakhjulsdrift kontra forhjulstrekk problemet. Bestemme hvilke biler har en tendens til å håndtere bedre, og som er tryggere, er kjernen i debatten. Det er klare fordeler for hver type drivverk. Personlige preferanser er en viktig barometer når analysere fordeler mellom front-hjulet og bakhjulstrekk. Fordeler med forhjulsdrift
Forhjulsdrift fordeler

De to viktigste fordelene med en front-wheel drivverk er drivstoffeffektivitet og trekkraft. I en forhjulsdrevet bil, er motoren og differensial plassert i fronten. Motoren filtrerer all sin makt gjennom rentedifferansen til forhjulene, noe som skaper en trekke effekten. Som Popularmechanics.com notater, har denne type kjøretøy mindre vekt i ryggen, og er vanligvis mindre, på grunn av de fleste store deler blir plassert under panseret. Dette gir en mer drivstoff-effektive kjøretøy.

Siden de fleste av en forhjulsdrevet bilens vekt er i front, vil det ha bedre veigrep under dårlige værforhold. Mange velger forhjulsdrevne lastebiler og biler bare fordi de bor i et område som krever overlegen trekkraft mens du kjører.
Fordeler med bakhjulsdrift
bakhjulsdrift fordeler

Rear-wheel drive biler er laget for å utføre. Sine fordeler inkluderer enklere akselerasjon og bremsing, en jevnere kjøring, og mer kontroll over bilen på grunn av en enda vektbalanse. Rearwheeldrive.org bemerker at mange servicebiler, inkludert politibiler, er bakhjulsdrift. I tillegg, alle racerbiler krever ytelsen evner og balanse forbundet med bakhjulsdrift. Har

Rear-wheel-drive biler blitt kalt tryggere kjøretøy på grunn av deres totale balanse og kjørbarhet. Dette drivverket tillater føreren å føle at han har en stor grad av kontroll over kjøretøyet.
Hensyn
Vurdere din kjøring preferanser når de skal velge et drivverk.

type drivverk du velger bør avhenge av din livsstil. Hvis du bor i snørike eller regnfull klima kan du finne forhjulsdrift beste, på grunn av trekkraft sin. Men hvis inclimate været ikke er et problem for deg, kan bakhjulsdrift passer dine behov, med sin samlede håndtering og føler.
Advarsler

Driving en bakre -hjuls kjøretøy i snø kan noen ganger føre til spin-outs på grunn av manglende trekkraft i forhjulene. Slå med ekstra forsiktighet og forlate tilstrekkelig rom for å stoppe bør unngå dette problemet. Noen bakhjulsdrevne biler kommer med traction control, hjelper som gir stabilitet i dårlig vær.

Forhjulsdrift biler noen ganger har et problem med dreiemoment styre. Når kjøretøyet akselererer ved en viss hastighet, kan styringen utføres. Ifølge Rearwheeldrive.org, skjer dette fordi motoren er koblet til rattstammen. Bakhjulsdrift biler ikke har det samme problemet, på grunn av at motoren var plassert på et annet sted i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79872.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars