Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva er sikkerhet Approach Lamper?

Sikkerhet Approach Lamper er en sikkerhetsfunksjon som kan hjelpe eieren av bilen identifisere trusler rundt bilen som de nærmer seg det. Denne funksjonen er nyttig når biler er parkert i mørke områder og hjelper føreren å se om noen er i nærheten av eller i bilen før de prøver å få i. Hvem selger dem

Ford og Ford merkevarer, som for som Lincoln, tilby sikkerhet tilnærming lamper som enten en standard alternativ eller en oppgradering til mange av sine biler. Sikkerheten tilnærming lampe funksjonen finnes på de fleste nye biler, lastebiler og SUV som tilbys av Ford og Lincoln.
Hva skjer

sikkerhet tilnærming lamper lyser opp når en person presser nøkkelfri fjernkontroll for å åpne bilen. Alle innvendige lyset på bilen kommer på, sammen med bakkebelysning og parkering lys. Dette gjør at eieren av bilen for å se om det er noen mistenkelige stående i nærheten av bilen eller noen er i bilen. Det kan også skremme folk bort før de har en sjanse til å handle.
Hvorfor denne funksjonen

sikkerhet tilnærming lamper legge et ekstra lag med sikkerhet for eierne som de nærmer seg sine kjøretøy og tipset om eventuelle farer før de kommer inn i bilen sin. Dette holder dem trygge og gir dem en ekstra følelse av lettelse.
Andre fordeler

Lyse bilen kan også hjelpe hvis eieren faller noe i nærheten av bilen. Dammen og parkering lysene avgir nok lys at eieren kan lett finne gjenstandene han droppet uten å måtte søke i mørket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79754.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars