Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

VW R32 Specs

The Volkswagen R32 er en manuell girkasse modell av VW Golf Turbo R-serien som ble utgitt i 2005 i Europa, men det var ikke tilgjengelig for amerikanske kjøpere frem til 2007. Den tysk-konstruert sportsbil har firehjulsdrift og en toppfart på 155 miles per time. Mens de fleste amerikanere ikke vil komme til å oppleve R32 toppfart, har den kompakte bilen mye å tilby en trendy og stilbevisste driver. Motoren og ytelse

VW R32 er den kraftigste Golf hittil. Den er utstyrt med en 250-hestekrefter, 3,2-liters V6-motor. R32 går fra null til 60 på 6,4 sekunder. Den doble eksos-systemet, derimot, er det forsterker denne tilsynelatende standard motor. Med sin spesielle konstruerte eksosanlegg, er motoren roligere og bilen går jevnere.
Egenskaper

all-wheel eller firehjulstrekk system kalles 4MOTION, og det lover overlegen kjøreegenskaper. R32 seter komfortabelt fire voksne og er tilgjengelig med mulighet for en sekstrinns girkasse eller en dobbel clutch girkasse. Bilen har også blokkeringsfrie bremser (ABS), automatisk klimaanlegg, en RCD lydanlegg med ti høyttalere og seks kollisjonsputer.
The Utvendig

R32 har 18-tommers lettmetallfelger og rustfrie eksosrør. Bilen veier bare over 3500 pounds, men vekten er fordelt jevnt for å holde hjulene på veien. De R32 har en slank og skjold-formet, aluminium grillen og en malt hekkspoiler. Det er en kombi, så det er ikke mye last plass, men dette er en sportsbil, ikke en minivan. Dessuten kan baksetene enkelt foldes å øke lasteplass betydelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80104.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars