Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hyundai Verna Spesifikasjoner

Den koreanske Hyundai Motor Company produserer biler over hele verden. Noen av de beste Hyundai kjøretøy i markedet inkluderer Sonata , Elantra og Santa . Men inn i en ny bil markedet under navnet Verna Transform , med seks forskjellige fargealternativer . Mål

Verna Transform er 169 inches lang, 66,7 inches bred og 58,6 inches høy. Det tilbyr en bakkeklaring på 6,6 inches . De Verna 1,6 VTVT sport 175/70R 14 dekk og 14 - tommers aluminiumsfelger felger med hjulkapsler .
Resultatutvikling

Verna Transform har en fem -trinns girkasse og en 1,6 - liters motor med et volum på 1599 cc. Det genererer 103,2 brems hestekrefter ved 5500 og 108 ft -lbs . ved 3000 rpm .
resultatutvikling

Alle trimmer kommer med en front MacPherson Strut med en anti - roll bar og spiralfjær . Baksiden suspensjon inneholder et par Torsjonsakselen aksel .
Egenskaper

Hyundai Verna leveres som standard med en krom eksos spissen , bak defogger og krom tilbake garnityr. Den har en tre korn interiør. Bilen har elektriske vinduer, en digital klokke og en audio system med fire høyttalere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80150.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars