Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan finne en tapt Bil

Når bilen din mangler, kan du føle at du har mistet armer eller ben - spesielt hvis du bor i en by, by eller region der offentlig transport er mangelvare. Finne den tapte bilen raskt kan være en viktig del av å gjenopprette orden i livet ditt. Vanskeligheten av å finne bilen vil variere sterkt avhengig av størrelsen på byen du bor i, hvor lenge bilen har vært borte, og hvor lett det er å skille bilen fra andre biler. Instruksjoner
en

Fil en "Hittegods" rapporten med din lokale politiet. Å ha kraften og rekkevidden av politistyrken på din side kan være en stor trøst, spesielt hvis bilen har vært savnet i lang tid og du føler deg håpløs i søket. I tillegg vil filing passende papirarbeid sørge for at politiet kan ta affære dersom de får vite at bilen har blitt stjålet i stedet tapt.
2

Lese i "Lost and Found" i din lokale papir er klassifisert annonser, eller søk på nettet klassifisert nettsteder som Craigslist. Post din egen annonse og inkludere så mye informasjon som mulig, inkludert bilens nummerskilt. Jo mer informasjon du gir, jo mer sannsynlig noen være å få øye på bilen. Søk på "Found" avsnittet nøye: ærlige mennesker vil komme frem å si at de har funnet manglende elementene, men de kan lei av å lete etter den rettmessige eieren etter en viss tid
tre.

Post løpesedler, spesielt hvis du bor på et sted der folk ikke ofte bruker Internett, eller hvis du bor i en liten by. Som tilfellet er med online rubrikkannonser, gi så mye informasjon som mulig om bilen.
4

tilbake til det siste stedet du så bilen og ber folk i nærheten om de har sett bilen. Hvis du har arkivert en politiets rapport, er dette noe politiet kan gjøre for deg, selv om det aldri vondt å være grundig. I tillegg kan du besøke den dagen en person som så hva som skjedde med bilen din bare skjer for å være rundt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80086.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars