Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

The Best New Cars for MPG

I tøffe økonomiske tider, kan forbrukerne ser på big-billett kjøp, som en ny bil eller lastebil, ønsker å fokusere på kostnadene ved eierskap, som drivstoff. For både miljø-og finanspolitikken grunner, kan følgende gruppe av nye biler, alle hybrider, bidra til å redusere framtidige gass regninger som de beste nye biler for MPG, eller miles per gallon bensin. Toyota Prius

En av de lengstlevende hybridmodeller, stiger nye Prius hode og skuldre over konkurrentene i byen drivstoff kjørelengde på 51 MPG - 10 mer enn andre plass finisher i EPA testing. Det har også den høyeste motorveien rating på 48, i en fire-dørs sedan med styling som dekker en hybrid bensin-elektrisk drivlinje.
Ford Fusion Hybrid og Mercury Milan Hybrid

Dette paret er et nylig tillegg til det amerikanske markedet, men de er allerede andre blant nye biler for MPG i byen kjører med 41. På én tank med gass, klarte et team av drivere for å Eke ut mer enn 1400 miles. Daglig kjøring vil netto highway kjørelengde på 36 MPG i enten Ford Fusion Hybrid eller dens eksklusive Mercury Milan variant.
Honda Civic Hybrid

likhet med Fusion og Milan, kommer den populære Honda Civic også i en hybrid-versjon som kombinerer gass og elektrisk fremdrift for å få 40 miles av bykjøring for hver gallon brukt. Pendlere vil ønske å ta oppmerksom på at Civic Hybrid er faktisk andre blant nye biler for MPG i landeveiskjøring, slo ut Milan og Fusion, samtidig som en mindre ekstrem utseende enn Prius eller neste deltaker på listen.


Honda Insight

andre Honda på listen matcher motparten når det gjelder urbane miljøer, selv om det ikke gjør fullt så bra på motorveiene på 43 MPG. I likhet med Prius, fremhever dens ytre sine miljøvennlige ambisjoner, så drivere på jakt etter nye biler for MPG og et annet design kan være lurt å sjekke ut Insight.
Luksus og SUV alternativer

p Hvis du er ute etter noe mer oppskalere eller med mer plass, er det flere alternativer som får drivstoff rangeringer av 30 MPG eller høyere i begge typer kjøring, ifølge EPA. Lexus, Toyotas luksus gjør, tilbyr HS250h, som er nummer fem på listen. Den kompakte SUV trio av hybridisert Ford Escape, Mazda Tribute og Mercury Mariner alle tilbyr den samme 34 city/31 motorveien rating, selv om hvert selskap tilbyr forskjellige interiør og eksteriør trimmer til kjøpere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79806.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars