Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Tegn på at en bil har Over 100.000 Miles

Mange mennesker bruker 100.000 mil markør på en bil som dommer når man skal avgjøre hvor mye liv en bil har forlatt. Selv om det er fullt mulig å holde en bil utover 100 000-mile mark med riktig vedlikehold, er det nesten alltid problemer uansett hvor stor eller liten at en bil har i denne alderen. Leter du etter tradisjonelle tegn på slitasje på en bil som utvendige bulker er en god måte å fortelle om bilen har ikke bare vært i en ulykke, men også kan ha over 100000 miles. Utvendig

Biler som har ulike bulker og dings på kroppen eksteriør sannsynligvis har over 100.000 miles. Leter du etter kjedelig riper, maling chips og /eller falming maling på panseret og bagasjerommet områder er spesielt en av de sikreste tegnene på en slitt bil. Riper i malingen områder på sidespeilene er typisk. Rust og korrosjon er også en annen vanlig problem på eldre biler, noen biler har typiske rustflekker som kan bli funnet, slik som på kvart paneler av kroppen. Billige reservedeler for eksempel plast sparkel kan brukes av eiere som har skadet metallplater. Andre ytre problemer og tegn på en bil som har over 100 000 miles inkluderer feiljustert dører, badebukser og hetter.
Interiør

En bilens interiør svekkes og slites over tid, og det er mange ting å se etter hvis du prøver å tyde hvis en bil har over 100.000 miles. Setebelter, spesielt den på førersiden, vil trolig ikke slå tilbake på plass, men trekke mekanismen som trekker bilbeltet opp vil henge etter. Sete hvilestoler og justerbar kanskje ikke fungere ordentlig på grunn av utslitte deler og konstant bruk. Flekker, hull og riper på setets materialer er også et tegn på en eldre bil.

Konstant slitasje på bilens tilbehør får dem til å slutte å virke etter flere år, som er en god indikasjon på at en bil har over 100.000 miles. Radioen og /eller dets knapper, CD eller kassettspiller og vindusviskere er alle utsatt for feil etter mye bruk. Oppvarming og kjøling funksjoner og vippebrytere kan være ødelagt eller vanskelig å bevege seg i tillegg.
Engine

Åpning opp panseret er en god måte å fortelle alder av en bil. Belter og slanger som har sprekker eller chips har trolig vært i bruk i lengre tid enn de burde. Olje flekker og skjolder samt andre typer likvide plasseringer på motorkomponenter er ikke et godt tegn, i noen tilfeller kan det være et resultat av en lekkasje eller sprekk i bilens radiator. Banker, misfires og andre uvanlige lyder som kan høres mens bilen er i gang når panseret er oppe er alle sikker-brann tegn på at en bil har over 100000 miles.
Ytelse

Test-kjører bil er en av de beste måtene å finne ut om en bil har over 100.000 miles. Ta hensyn til bilens ytelse når gå over fartsdumper, hvis det er overdreven spretter, er dette et tegn på at suspensjon ikke har blitt erstattet i lang tid. Lytt etter eventuelle nyanser i motorstøy når du slår, akselererer eller bremser. Alle disse unormale tegn er indikatorer på at en bil kan være over 100.000 miles gammel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79815.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars