Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Typer av Beetle Cars

En Beetle bil er en økonomisk bil som er kjent for effektivitet og bærekraft. De første ble laget i 1938 av den tyske bilprodusenten Volkswagen. Disse typer biler har et unikt utseende som gjør dem synlige. De fortsetter å være en av de mest solgte biler. New Beetle Cabriolet

The New Beetle Cabriolet starter på $ 26 390, som i oktober 2010. Det har mange eksteriør og interiør funksjoner. De automatiske dørlåser arbeide starter på åtte miles per time. Sidespeil har blinkers bygget i. Det konvertible toppen har en tinefunksjonen i et glass bakrute. Interiør funksjoner inkluderer en 10-høyttaler stereo, oppvarmede forseter og deformerbare rattstammen. The New Beetle Cabriolet har også sikkerhetsfunksjoner som en anti-bremser, fire kollisjonsputer og automatiske roll beskyttelse.
New Beetle Coupe

2010 New Beetle Coupe har samme type funksjoner som den opprinnelige. Prisene starter på $ 18 500 for denne retro stil bil. Den har en femsylindret motor og noen få drivverket alternativer. Den kompakte størrelsen passer opp til fire personer, og det er to dører. Sikkerhetssystemer inngår som Volkswagens Elektronisk Stabilisering Program. A New Beetle Volkswagen vil være tilgjengelig i 2011 som vil erstatte dagens modell.
Red Rock Edition

Red Rock Edition har interiør funksjoner som inkluderer strøm låser, vinyl seter, elektriske vinduer og nøkkelfri adgang. Denne bilen har også et nedfellbart baksete, cruise control og klimaanlegg. Dekkene er 17-tommers Sarasota Aluminiumsfelger og de er for alle årstider. Det har også Projektorlinseelementene lykter. Noen sikkerhetsfunksjoner inkluderer sjåfør og passasjer kollisjonsputer, side og side varme kollisjonsputer og antispinn. Det er sikkerhetsbelter i alle utenbordsmotorer sitteplasser stillinger. Utsalgspris for Red Rock Edition er $ 20390.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80023.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars