Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign Front Seat Room i Cars

En av de viktigste aspektene ved å kjøpe bil er å finne et interiør som passer dine behov. Selv om stilen er også viktig, kommer det som regel andre til funksjonalitet. Når man sammenligner de indre størrelser av forskjellige kjøretøyer, alltid huske på hva du trenger. Hvis du har en familie på seks, er sjansen stor for en to-dørs sportsbil er ikke det beste valget. Når du vet hva du leter etter, finne en bil som passer er like enkelt som å sammenligne interiør spesifikasjoner av ulike modeller. Du trenger
tilgang
Transport
Penn og papir
Målebånd (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Internet Sammenligning
1 < p> Slå på datamaskinen. Mens det begynner opp, skrive ned eventuelle krav du og din familie har om kupeen størrelse og sitteplasser. Tenk hvor mange mennesker du vanligvis transportere på en gang og hvor mye last du vanligvis bære.
2

Åpne en nettleser og gå til en nettside som anmeldelser biler og lister spesifikasjoner (se Ressurser). Velg størrelsen kategorien du tror passer best for dine behov. For eksempel, hvis du har en stor familie, vurdere å starte med minivans eller SUVer, som begge har en masse sitteplasser.
3

Les anmeldelser av flere modeller for å få ekspert innsikt og mening om ytelse og spesifikasjoner av den aktuelle bilen. Åpne de tekniske spesifikasjonene, avhengig av området du bruker, kan de være oppført på samme side som den vurderingen, men du må klikke en bestemt kategori eller lenke merket "Specs" eller

4

Gjennomgå interiør spesifikasjoner. Mange nettsteder tilbyr informasjon om antall seter, bagasjeplass samt takhøyde, benplass, hip rom og skuldre av hver passasjer, forteller deg nøyaktig hvor mye plass hver person vil ha. Hvis du vil ha en bit av en visuell sammenligning, sitte ned og bruke et målebånd til å måle ut de oppførte interiør spesifikasjoner, men ikke forvent resultatene å være helt nøyaktig.
5

Velg noen øverste kandidatene basert på spesifikasjonene du har gjennomgått, sammenlignet med de spesifikasjonene du skrev ned.
In-Person Sammenligning
6

Besøk eller gjøre en avtale med forhandlere som bære modellene du vurderer. Når du viser den første bilen, sitte i førersetet, passasjersetet foran og minst én av de baksetene for å få en klar idé om hvor mye plass som er tilgjengelig for hver passasjer.
7

Test kjøre noen modeller som ser ut til å ha nok rom basert på den opprinnelige dommen for å vurdere hvordan bilene håndtere og å finne ut hvilke du foretrekker, basert på faktisk kjører dem.
8

Fortsett å innskrenke resultater før du har funnet en bil som passer dine plassbehov. Før du kjøper, ta med hele familien i å sikre at du ikke har oversett noen problemer eller klager angående plassen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80047.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars