Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

1999 Mitsubishi Mirage Specs

The 1999 Mitsubishi Mirage er drivstoff-effektiv forrett bil for Mitsubishi line-up. Denne bilen var en ideell første bil, eller en å bruke for de lange stasjoner for å fungere. Den stramme fjæring og peppy motor gjort denne bilen morsom å kjøre og billig å operere. Powertrain

Mitsubishi Mirage DE trimme nivå kommer standard med en 1,5-liters firesylindret rekkemotor stand til 92 hestekrefter. LS trimme nivå kommer standard med en 1,8-liters firesylindret rekkemotor med 113 hestekrefter. Begge trimme nivåer er støttet av en standard fem-trinns manuell girkasse med overdrive. De fire-trinns automatgirkasse er også tilgjengelig. The Mirage er en forhjulsdrevet bil som kjører på blyfri bensin bare.
Interiør

Mitsubishi Mirage er laget for å sete fem personer komfortabelt. The Mirage har bøtteseter i front og en benk i ryggen, alle tilgjengelige i klut. Interiøret er også standard med en midtkonsoll for lagring. Bilen kommer også med en AM /FM stereo, og kassetten og CD-spiller var valgfrie i 1999. LS pakken kom med en kraft soltak og en mini konsoll for lagring.
Safety

LS-modellen er utstyrt med fire hjul anti-lock bremser og begge trim nivåer kom med et høyt midt-montert stoppe lys. Driver og passasjer sidekollisjonsputer er også standard på 1999 Mitsubishi Mirage. Et sikkerhetssystem er også tilgjengelig.
Dimensjoner

Bilen leveres som standard som en todørs eller firedørs. Eksteriøret total lengde for de to døren er 168,1 inches. Den firedørs målt ut til 173,6 inches. Høyden for de to døren er 52,4 inches og firedørs er 53,5 inches. Begge modellene er 66,5 inches i bredden. Akselavstanden var 95 inches for to dørs og 98 tommer for firedørs.
Fuel Economy and Priser

drivstofføkonomi for DX er 33 miles til gallon i byen og 40 miles til gallon på motorveien. LS fikk 28 miles to the gallon i byen og 36 miles på motorveien. Produsenten "s veiledende pris for 1999 Mitsubishi Mirage var $ 11,150 til $ 12,450 for DS. Den LX startet på $ 13 400, og gikk så høyt som $ 14600.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80048.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars