Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

1986 Toyota Pickup Specs

En pickup lastebil er en lett bil med en åpen lasterommet bak i bilen. Toyota pickup lastebiler har et rykte for å være pålitelige biler som kjører med minimale problemer for lengre perioder av gangen. Ifølge 4X4 Wire, hadde 1986-modellen noen nye innovasjoner lagt til det som gjorde det mer ønskelig. Motor

1986 Toyota pickup motoren ble redesignet for å produsere 150 hestekrefter med 4800 RPM. Med en 2,4-liters motor, gjorde dette for ganske kraftig bil. Det var mulig å bestille modeller med en fire-trinns automatisk girkasse. I denne modellen, hvis det hadde en bøtte sete, ble giret satt litt frem for å gi ekstra plass.

Gjøres forbedringer på motor medførte at kundene merke til at lastebilen var bedre i stand til å håndtere mye tyngre belastninger uten å bryte ned eller forårsaker problemer med håndtering av lastebilen.
Fuel Efficiency

Motoren endringer fører til forbedret drivstoffeffektivitet. Ifølge Fuel Economy.gov var gjennomsnittlig drivstofforbruk på denne modellen 22-26 miles per gallon.
Wheels

I det første året av produksjonen , endringer i navet føre til produksjon av 10-tommers bakhjul trommer sammenlignet med 8-tommers bakhjul trommer i året modeller. Modellen var utstyrt med større trommelbremser å forbedre bryte og bremsekraft.
Suspension and Body

En ny uavhengig forhjulsoppheng med torsjonsstag erstattet den gamle solid forakselen i denne modellen. Dette betydde pickup var mye mer behagelig på humpete veier med mindre bevegelse av hjulet og bedre styring kontroll når humper ble påtruffet.
P Det var tre valg av bil kroppen tilgjengelig, en utvidet hytte modell, en ett-tonns lange seng modell og en kort seng modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80049.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars