Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Liste over SUVer som sete seks eller flere

Shopping for en Sport Utility Vehicle, eller SUV betyr leter etter spesifikke funksjoner du ikke finner med en minivan eller lastebil. Det finnes en rekke hensyn spesielt for de som ønsker å være i stand til å transportere mer enn fem passasjerer pluss driveren. For noen mennesker, er av merke svært viktig, for andre er det pris, funksjoner eller forbruker rangeringer. Noen verdi å kjøpe amerikansk-laget biler, mens andre foretrekker importerte biler. Alle priser i artikkelen er fra november 2010. Innenriks Models

Noen mennesker i USA føler det å være svært viktig å kjøpe amerikansk-laget biler. Med bruk av import bil selskaper nå gjør Import-merkede kjøretøyer i Tennessee og Illinois, blir det vanskeligere å ta et klart standpunkt på dette grunnlaget alene.
P Det er tre selskaper som fortsatt anses innenlandske bilprodusenter og disse er Chevrolet, Ford og General Motors. Fra Chevrolet, Suburban 4WD, er en av de dyrere modeller tilgjengelig, med plass til syv. Listeprisen for en 2011 Suburban er $ 56170. The Suburban leveres som standard med en 8-sylindret motor, er seks sylindere ikke et alternativ.

GMs Buick Enclave AWD er en syv-seters SUV som selges på $ 44095. The Enclave kommer standard med en 6-sylindret motor med noe alternativ for en 8 sylinder.

Ford Expedition seter åtte og er priset til $ 46,060. For det lille ekstra, kan førerens kapteiner stoler laget med lær å lette bitt av høyere kostnader. Hvis mer makt er din motivasjon, er Expedition en V-8 Four Wheel Drive.
Importerte modeller

2011 Honda Pilot åtte-seters SUV er listen priset til $ 29645. Standarden Motoren er en V-6 sylinder og ikke kommer med en manuell girkasse. En av de vanlige funksjonene med Pilot som er valgfritt for de fleste andre modeller er hengerfestet og ledningsnett.

2011 Toyota Highlander er seter syv med en pris på $ 29995. Til tross for at det samme størrelse V-6 motor som pilot, har det omtrent 20 flere hestekrefter dreiemoment med 270 hk ved 6200 rpm.

2011 Nissan Armada er en åtte-seters SUV med en listepris på $ 43110 og som mange av de luksuriøse SUVer leveres med automatgir standard. I motsetning til Pilot og Highlander, er Armada motor en V8 med mer hestekrefter enn noen av dem.

Andre hensyn
p Hvis du bruker Edmunds nettstedet til sammenligne disse bilene ved siden av hverandre, vil du se begrepet "True Cost å eie." Dette begrepet omfatter andre hensyn og kostnader til eierskap av de sammenlignede kjøretøyer. Disse inkluderer avskrivninger, skatter og avgifter, drivstoff, vedlikehold, reparasjoner, skattefradrag (i tilfelle du velger en hybridbil som kvalifiserer for en skatt kreditt) finansiering og forsikring.

Selv om hver av disse kategoriene kan brukes til alle kjøretøy, bør du tenke på vedlikeholdskostnader og reparasjoner over en fem års periode. Drivstoffkostnadene er en annen faktor som bør spille en viktig rolle i din beslutning om å velge eller ikke velge et bestemt kjøretøy. For eksempel, Nissan Armada årlige drivstoffkostnader gitt 15.000 miles like nær $ 3.000. Det er en annen $ 270 månedlig på gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80148.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars