Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan sammenligner jeg Performance i Kjøretøy?

Sammenligne ytelse i nye og brukte biler fra din hjemme-PC. Et vell av informasjon er tilgjengelig for kundene, både fra produsentens nettsider og informative guider - alt designet for å hjelpe forbrukere lære om biler. Fra motorstørrelse å spankulere typer og alt i mellom, tilbyr Internett lett å få tilgang til sammenligning verktøy. Vet hvor du skal lete for å nøyaktig sammenligne ytelse spesifikasjoner. Instruksjoner
nye biler
en

Gå direkte til produsentens hjemmeside for å se nøyaktig ytelse spesifikasjoner, for eksempel Honda, Kia, Hyundai, Ford, Audi eller noen produsent av valget. Fra hjemmesiden til produsentens hjemmeside, gå til bilen line-up for å finne bilen du ønsker å sammenligne.
2

Klikk på bilen du ønsker mer informasjon om. Når du er brakt til nedbryting av kjøretøy funksjoner og alternativer, klikker du på Ytelse alternativet. Gjennomgang ytelse funksjonene som tilbys av produsenten for den spesielle bilen du har valgt.
3

Klikk på eventuelle ytelsesproblemer merkede elementer. For eksempel vil en produsent som tilbyr en femtrinns automatgirkasse tilby en forklaring på sine fordeler. Hvis du er interessert i en bil med 4X4, klikk på forklaring av 4X4 muligheten til å fullt ut måle sin virksomhet - noen 4X4 systemer er automatisk bruker primært front-eller bakhjulstrekk med mindre systemet elektronisk mistenker behovet for den andre hjulene til å engasjere
4

Fortsett å gå til hver produsents nettside for å vurdere ytelse alternativer -. klikk på alternativer for å forstå hvordan produsenten parene ytelsen elementene før sammenligne biler i en side-by-side-sammenligning . For eksempel tilbyr en turbolader sammen med en mindre motor bedre sylinder komprimering og mer hestekrefter.
5

På produsentens nettside, finner Sammenlign Kjøretøy alternativet. Her kan du sammenligne den modellen du er interessert i mot konkurrenter eller andre modeller laget av samme bestemt produsent. Skriv ut individuelle resultatinformasjon eller forklaringer og gjøre det for hver produsent kjøretøy, om nødvendig, eller bare bruke bilens sammenligning verktøy hvis du har en forståelse av ulike ytelse funksjoner.
Brukte biler

6

Gå til et kjøretøy informasjonssider, som MSN Autos eller Kelley Blue Book. Gå til Used Car alternativ (se Ressurser).
7

Input all informasjon om bilen når du blir bedt. Velg modell og nivå hensiktsmessig for nøyaktige resultater.
8

Klikk på Ytelse alternativet når du har nådd bilens detalj siden. Gjennomgå ytelse spesifikasjoner. Det kan være lurt å lese gjennom den profesjonelle eller modell gjennomgang for den bilen du er interessert i, som du kan finne ut om motor, girkasse og andre endringer i prestasjonene i hele år av produksjon.
9

Skriv ut ut all informasjon du finner nødvendig. Noen bruktbil informative nettsteder tilbyr side-by-side-sammenligninger, så se på siden for å finne ut om alternativet er tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79902.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars