Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign drivstofforbruk i små biler

Dagene med bensin under $ 2 per gallon synes å være lenge borte, så drivstofforbruket er viktigere enn noen gang når du velger en ny eller brukt bil. Velge en liten bil kan definitivt bidra til å kutte dine gass kostnader, men drivstoffeffektivitet varierer betydelig mellom kompakte og økonomi biler. Følg disse trinnene for å få drivstofforbruk sammenligninger fra den føderale regjeringen. Du trenger
Computer
Internett-tilkobling en Web-surfing programvare
Vis mer Instruksjoner
Sammenligning nye biler
en

Gå til fueleconomy. gov
2

Klikk på "Avansert søk" link;. det er på venstre side av skjermen i "null biler" box.Click på "Avansert søk" link, det er på venstre side av skjermen i "null biler" boksen.
3

Klikk på "Market class"-linken.
4

Kontroller boksen ved siden av "Små biler," klikk på "Søk" knappen nederst på skjermen for å se en liste over aktuelle modeller og de anslåtte miles per gallon de mottar i by og på motorvei kjøring.
5 < p> Velg fire biler du er mest interessert i ved å merke av i boksene ved siden av sine oppføringer, og klikk på "sammenlign"-knappen på toppen av listen for å se en detaljert, side-by-side-sammenligning av disse modellene.

Sammenligning eldre biler
6

Gå til fueleconomy.gov og klikk på "null biler" linken øverst til venstre på skjermen.
7 < p> Velg året av bilen du er interessert i, og deretter klikker du den aktuelle gjøre på det neste skjermbildet som vises.
8

Finn den modellen du ønsker å lære om og klikke på koblingen.

9

Finn den riktige versjonen av bilen i søkeresultatene (hvis aktuelt) og klikke på koblingen for å se detaljer om bilens drivstofføkonomi. Denne detaljen vises automatisk for noen biler fordi de ikke har forskjellige motorer eller girkasser innenfor samme modell.
10

Klikk på "Sammenlign side-by-side"-lenken på høyre side av bilens detalj siden for å søke etter en annen bil, følge samme fremgangsmåte som før å finne en bestemt bil. Du kan bruke denne prosessen til å sammenligne opp til fire biler side ved side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79869.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars