Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Mest pålitelige Små Biler

Med økt bekymring rundt de stadig økende kostnadene for gass og den alltid tilstedeværende reparasjons-og vedlikeholdskostnader forbundet med å eie en bil, er det ingen overraskelse at forbrukerne er på jakt etter mindre, mer pålitelige biler i økende tall . Heldigvis, mange selskaper eksisterer spesialisere at i vurdering biler, bil selskaper og enkelte modeller på ting som pålitelighet, samt andre faktorer. Disse selskapene alle produserer årlige lister og mens de skiller seg på mange måter, noen biler vises på liste etter liste. Dette er bilene for å se etter. Hyundai Accent

Hyundai fremste inntreden i subcompact sjanger av biler får utrolig høye karakterer i pålitelighet, selv om den ikke får virkelig de høye karakterer i mange andre områder, og det splitter som helhet ikke rang på JD Power and Associates topp ti mest pålitelige merkevarer listen. Men bare fordi merket som helhet ikke rang, det betyr ikke at denne bilen bør utredes, slik det vises på mange "mest pålitelige" lister, blant annet som Consumer Reports.

Toyota Prius

utgangspunktet introdusert som en av de første rimelige hybridbiler i verden, denne kompakte bilen tilbudet fra Toyota Motor Company garners oppmerksomhet som bare én av mange av dette merket er svært pålitelige biler. Til tross for nylige bekymringer over en rekke tilbakekallinger på bilen, fortsetter det å være en av bransjens mest pålitelige kraften fra en av verdens mest kontinuerlig pålitelige merkene. På toppen av høye karakterer for pålitelighet, bilen er også kjent for sin fenomenale gass kjørelengde.
Mazda Miata

Miata fremdeles er standarden for sporty roadstere og har alltid vært et solid valg for de som leter etter enkel livability, Zippy moro og topp pålitelighet alle i samme bil. Selv om bilen har sikkert gjennomgått mange endringer gjennom årene, for å bli større og mer luksuriøse, gjenstår det fortsatt tro mot sine trofaste sportsbil røtter.
Lexus IS 300/350
< p> Lexus som merkevare får toppkarakterer for pålitelighet i JD Power and Associates pålitelighet tester, og som en del av Toyota Motor Company, tilhører en lang tradisjon for høy standard og resultater for pålitelig ytelse - til tross for selskapets siste vel omtalte problemer. Denne spesielle lille, luksus ytelse bil er en populær entry-level sedan med de som ønsker en solid, pålitelig og komfortabel bil uten å ville gi opp på moroa en spant motor og performance-derived suspensjon kan gi.

Toyota Yaris

annen tilbudet fra Toyota, er denne mini-bilen et enormt populære første gang ny bil for mange mennesker. Sin rimelige pris, lave vedlikeholdskostnader og betydelig gass kjørelengde, kombinert med sin voksende rykte for pålitelighet, gjør det til en perfekt plass for mange mennesker. Siden det er en del av den historisk kjente Toyota bil linje, er det ingen overraskelse at Yaris får anerkjennelse for å være pålitelig, men dens plass i forkant av merkets pålitelighet rangeringer er et sjokk for mange mennesker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79846.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars