Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Smart Car Alternativer og funksjoner

The Smart Car er utformet for å gi kundene et fortrinn i drivstofforbruk, plass og komfort. Alle modeller setet to passasjerer, men gir god benplass og lagerområder å gi Smart Car en mid-size følelse. Med 33 miles til gallon i byen og 41 på motorveien, kan sjåførene spare penger på bensin og bidra til å bevare miljøet. Hver modell av Smart Car har forskjellig eksteriør og interiør funksjoner samt tilgjengelige fabrikken alternativer. Smart for Two

Smart for Two er den grunnleggende modellen av Smart Car linje som kommer pakket med sikkerhet funksjoner vanligvis forbeholdt luksusbiler. Disse funksjonene inkluderer en anti-lock system, en sikkerhetscelle design for krasj påvirkning og fire kollisjonsputer. Bilen har en 1,0-liters, 70-hestekrefter, tresylindret motor. Standard interiør funksjoner er en mynt holder, låsbart hanskerom, manuelle vinduer og sidespeil og en utvendig termometer. Ingen lydutstyr er inkludert. Men flere alternativer og oppgraderinger er tilgjengelige, som aircondition, servostyring, oppvarmede seter og en smart premium audio system som har en seks-platers CD-skifter og AM /FM-radio.
Passion Coupe
p Med alle de grunnleggende i Smart for Two, omfatter Passion Coupe også flere oppgraderinger for å legge til mer komfort og stil til stasjonen. Bilen har panoramatak, en sporty skinnratt, en AM /FM-radio med CD-spiller, klimaanlegg og elektriske vindusheiser. Kunder har muligheten til å kjøpe et alarmsystem, tåkelys og en premie radio som er kompatibel med MP3-filer. A Comfort pakke, som inkluderer servostyring og oppvarmede skinnseter, er også tilgjengelig.
Passion Cabriolet
p Med en helautomatisk og justerbar myk topp, den Passion Cabriolet bringer en sporty kanten til grunnleggende Smart Car. I tillegg til alle funksjonene i Passion Coupe, inkluderer denne modellen også en oppgradert lydanlegg med en seks-disk CD-spiller og fem førsteklasses høyttalere. En elektronisk oppvarmet bakrute som kan justeres mens du kjører på veien er også omtalt. Kundene har mulighet til å kjøpe et alarmsystem, servostyring og Comfort Package.
Brabus Cabriolet
p Som den top-of-the-line modell av Smart Car , har Brabus Cabriolet oppgraderinger i ytelse og design. Den har en sporty kropp, lettmetallfelger og aerodynamiske elementer som øker sin visning på veien. Modellen har også en plysj skinn interiør og valgfrie fargekombinasjoner som gjør det skiller seg ut fra andre økonomi biler. Fordi bilen kommer fullastet, bare alarmsystemet og tåkelys er tilgjengelig for kjøp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79971.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars