Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Spesifikasjonene til en 2006 Crysler Town & Country Minivan

The Chrysler Town & Country minivan er en syv passasjer kjøretøy designet for aktive familier. 2006-modellen var tilgjengelig i fire trimme nivåer. Disse nivåene inkludert base, LX, Touring og Limited. Basen og LX pakkene har en mindre motor enn høyere priset Touring og Limited pakker. Grunnmodellen har en kortere akselavstand enn de andre tre valg. Mål

Akselavstanden på øvre tre Town & Country modeller er 119,3 inches. Av kjøretøyets lengde er 22,5 inches, med en bredde på 78,6 inches. Van sitter på 68,9 inches høy. The Town and Country van er i stand til å slepe opp til 2000 pounds og har en egenvekt på bilen er 4,442 pounds. Grunnmodellen har en kortere akselavstand, på 113,3 inches.
Drivverk

Basen og LX pakken kom utstyrt med en 3,3-liters V6 som er oppgitt til 180 hestekrefter og 210 pund-fot dreiemoment. Touring og Limited modeller ble utstyrt med en kraftigere 3,8-liters V6. Den 3,8-liter var i stand til 205 hestekrefter og 240 pund-fot dreiemoment. Alle fire modellene kom med forhjulstrekk og en fire-trinns automatgirkasse.
Egenskaper

Chrysler Town and Country van kom standard med air condition, elektriske vinduer, cruise control, tilt ratt, fjernkontroll oppføring, en AM /FM /CD stereoanlegg og dual manuell skyvedører. Baseenheten var fylt med klut seter og en andre seteraden. Alternativer på høyere kostnader trimme nivåer inkludert Stow 'n Go seter, oppvarmede speil, GPS navigasjon, elektroniske dører, skinnseter og en rekke stereo valg.
Safety

dual front flertrinns kollisjonsputer er standard utstyr på Town & Country. Førersiden er utstyrt med en oppblåsbar kneet blocker. Det er høydejusterbare sikkerhetsbelter i første og andre rader og barn-sete ankere i andre og tredje seterad. Den van har også et dekktrykk monitor.
Fuel Economy

V6 i disse varebiler tilby 18 mpg i byen og 25 mpg på motorveien. Van leveres som standard med en 20 gallon drivstoff tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80002.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars