Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvor å Test en firehjulstrekk

En firehjulstrekk kjøretøy kan få deg trygt dit du skal gå om regn, søle eller snø. Før testing av firehjulstrekk, sjekk som du ville gjort på alle kjøretøy som bremsene fungerer, dekkene har anbefalt trykk og motoren væsker er på riktig nivå. Søk etter rust rundt dører og under bilen. Store mengder rust vil gi deg en indikasjon på hvor ofte den forrige eieren brukte bilen off-road og hvor godt han opprettholdt det. Instruksjoner
1 Se etter 4WD knappen eller shifter.

Finn firehjulstrekk høy knapp på dashbordet. Det kan også være en annen shifter til høyre. Det vil bli merket 4Hi.
2 A løst underlag av grus, sand eller gress er den beste testområdet.

Kjør bilen som normalt og trykker på knappen eller skifte til 4Hi. Du kan engasjere 4Hi til enhver tid og hastighet. Du kan høre en svak "clunking" lyd som overføre saken under og foran på førersiden engasjerer firehjulstrekk system, dette er normalt. Men eventuelle kontinuerlige skrapelyder er en advarsel for skade på firehjulstrekk system.
3

Snu bilen til venstre og høyre mens du kjører. På en løs eller vått underlag, bør det slår normalt. Hvis du er på tørre asfalten, kan du føle dekkene ta litt som om de var fange mot bakken, dette er greit. Imidlertid kan spratt lyder fra alle hjul være et tegn på skade på konstant hastighet ledd eller støvler. Cv ledd og støvler er de mekanismene som gjør at et hjul for å slå.
4

Finn firehjulstrekk lav knapp på dashbordet eller shifter. Det vil bli merket 4Lo.
5

Stopp bilen. Du kan ikke engasjere 4Lo før du står stille.
6

Engasjer 4Lo ved å trykke på knappen eller skiftende.
7

Drive bilen fremover. Du vil ikke være i stand til å kjøre i hastigheter langt over 5 mph. Du bruker 4Lo når du klatre i bratte bakker eller trenger tung makt.
8

Lytt etter de samme advarselen lyder du gjorde når du tester 4Hi. Snu bilen til venstre og høyre mens i 4Lo.
9

Stopp bilen og slå av eller skifte ut av firehjulstrekk for å gå tilbake til to-wheel drive. Fortsett å inspisere som du gjør med andre typer kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79744.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars