Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Slik forskning Cars for gass kjørelengde

Gass guzzling biler er svært dyrt, og du kan minimere kostnadene ved å velge en mer drivstoffgjerrig bil. Ved hjelp av den føderale nettside, Fuel Economy, og andre nettsteder som Auto Hopper, kan du undersøke og sammenligne biler side-by-side i henhold til deres miles per gallon. Finn ut hvilke merke, modell og år har den beste gass kjørelengde på markedet. Du trenger
Internet
Computer
Vis flere instruksjoner
en

Forskning drivstoffeffektive biler ved US Department of Energy and Environmental Protection Agency Fuel Economy hjemmeside . Dette er din one-stop nettsted for å sammenligne biler med gass kjørelengde tilbake til 1984. Nettstedet oppdateres hele tiden for å reflektere dagens gass kjørelengde for hver bilmodell på markedet. Klikk på "Sammenlign side-by-side" for å vise data for to forskjellige biler. Vis antatt MPG i både by og på motorvei miljøer, årlige drivstoffkostnader og detaljer som kostnaden for å kjøre 25 miles, drivstoff til å kjøre 25 miles, kostnaden for en full tank, miles på en tank og tank størrelse.
2

Forskning gass kjørelengde på Autohopper.com. For å søke etter gass kjørelengde estimater, klikk på "gass kjørelengde Search" under "Søk bruktbil." Denne ressursen gir ikke så mye omfattende informasjon, men du kan bruke det til raskt å sammenligne ulike modeller av biler. Velg et merke og modell dateres tilbake til 1989, og ta en titt på estimert MPG for by, motorvei og kombinert, samt beregnet årlige drivstoffkostnader.
3

Besøk CNNs Money nettsiden til se på topp-ranking biler for gass kjørelengde. Den bruker offentlige data til å kompilere merke og modell for den laveste beregnede drivstoffkostnadene per år. Dataene viser også by og på motorvei MPG for hvert børsnotert bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79831.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars