Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan sammenligner jeg Tundra Med Avalanche?

Eie en lastebil kan hjelpe deg å hale trær og andre store elementer for hjemmet ditt, transportmidler for din bedrift, eller trekke båten ut til sjøen for helgen. De som er i markedet for en ny lastebil kan vurdere 2011 Toyota Tundra og 2011 Chevrolet Avalanche. Mens Tundra er en tradisjonell stil, full-size pickup lastebil, Chevy regninger Avalanche som en "sport utility lastebil." Instruksjoner
en

Sjekk ut karosserivarianter. Den mest åpenbare forskjellen i Tundra og Avalanche er deres utseende. Tundra kommer i vanlige, dobbeltrom og mannskap cab konfigurasjoner, men hver beholder utseendet til en tradisjonell pickup. Den stiliserte Avalanche forvandles fra en lastebil inn i en SUV med hjelp av sin "midgate", som kan senkes for å skape et sikkert lasterommet når den kombineres med bilens last dekselet og lås bakluke.
2

undersøke motorer. En fleksibel-fuel motor er standard på Chevy Avalanche, mens Toyota Tundra tilbyr bensin strøm med fleksible-fuel som et alternativ på enkelte modeller. Hver trim nivå i 2011 Avalanche kommer med en standard 5,3-liters V8-motor, mens motoren valg på Tundra spenner fra 4,0-liters V6 til en 5,7-liters V8.
3

Measure opp. Tundra tilbyr en litt høyere clearance, sitter 10 til 10,6 inches av bakken, avhengig av modell. The Avalanche er bakkeklaringen er 9,1 inches. Du får mer takhøyde i Avalanche, med 41,1 inches i forsetet, sammenlignet med Toyotas 40,2 inches. Tundra akselavstand varierer 126,8 til 164,6 inches, avhengig av modell, mens alle de Avalanche modellene måler 130 inches. The Avalanche har 31 liter drivstoff kapasitet, sammenlignet med Tundra er 26,4 liter.
4

Finn drivstoff kjørelengde. Toyota sier sin faste-cab 2011 Tundra med firehjulstrekk og en 5,7-liters V8-motor gir 13 miles per gallon i byen og 17 på motorveien. Den bilprodusenten sier en 2011 Tundra Crewmax med to-hjulstrekk garners 15 miles per gallon i byen og 20 på motorveien. Chevy viser samme drivstoff kjørelengde for alle trimme nivåer av to-og fire-wheel-drive Avalanche:. 15 miles per gallon i byen og 21 på motorveien
5

Pris det. Basen-modell Avalanche LS starter på en veiledende pris på $ 36 110, mens top-of-the-line Avalance LTZ starter på $ 46,005. Kostnaden for en base-modell, vanlig-cab Tundra kommer inn på $ 23 935, mens basen-modell Crewmax starter på $ 29,245.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79912.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars