Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign Vehicle drivstoff kjørelengde

Når du kjøper en ny eller brukt bil, er det viktig å vite hvordan bilene du vurderer rang i forhold til drivstofføkonomi. Hvert kjøretøy må legge den forventede gass kjørelengde for både by og landeveiskjøring. Sammenligning av drivstoffeffektivitet av et ubegrenset antall biler er relativt enkelt på Internett, og du vil også finne nyttige kalkulatorer for å la deg beregne din gjennomsnittlig drivstoff regning. Du trenger
Anslagsvis antall miles du vil kjøre i fremtiden, fordelt på by og på motorvei
Vis flere instruksjoner
en

Lag en liste over de biler du vurderer. Det spiller ingen rolle om noen er nye og andre er brukt, som alle kjørelengde anslag er tilgjengelig på nettet. Kontroller at du har de riktige modellene av bilene du vurderer, som motorstørrelser ofte varierer for en bestemt modell, og dette kan i stor grad påvirke drivstofføkonomi. For eksempel kan en modell være tilgjengelig med en 4-sylindret eller seks-sylindret motor. Den 4-sylindrede modellen vil vanligvis være mer drivstoffeffektive.
2

Gå på nettet og besøke et nettsted som viser drivstofføkonomi (se lenker i Referanser). Merk at drivstofføkonomi karakterer er kun tilgjengelig på biler bygget etter 1984. Angi år, merke og modell av hver bil du vurderer, og deretter skrive ned drivstoffeffektivitet for både by og landeveiskjøring.
3

Bruk drivstoff kalkulator for å finne ut hvor mye det vil koste deg å drive hvert kjøretøy i løpet av året (se lenke i Resources). For eksempel, hvis du planlegger å kjøre en bil som får 20 motorveien miles per gallon for 10.000 miles på motorveien, og bensin er for tiden selger for $ 3,00 per gallon, inn disse tallene i kalkulatoren. Under dette scenariet vil det koste $ 1500 for å kjøre den bilen på motorveien for et år.
4

sammenligne resultatene fra drivstoff kalkulatoren til å avgjøre forskjellen i kostnadene for å betjene hver bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79825.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars