Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

All-Wheel Drive Vs. Standard 4-Wheel Drive

Forskjellen mellom all-wheel-drive (AWD) og fire-wheel-drive (4WD) biler innebærer noen enkle faktorer. Selv med variasjoner i all-wheel-drive biler, det blir vanskeligere å skille mellom de to. Firehjulstrekk

Standard 4-hjulsdrift, også kalt permanent firehjulstrekk, er et system som driver alle fire hjul samtidig, hele tiden. Hvert hjul skaper 25 prosent av tilgjengelig moment, og du ikke har muligheten til to-wheel drive.
Fire-Høy

Standard 4WD gir deg muligheten å bruke "fire-høy" eller "fire-low." Fire-høy er normal 4WD. Det er hva du kan bruke til å kjøre på vanlig fortau.
Fire-lav

Fire-low bruker vesentlig mer dreiemoment, men legger ikke trekkraft. De fire-lav innstilling brukes primært for å trekke en tilhenger eller for vanskelig off-road terreng.
All-Wheel Drive

AWD er et system som driver alle fire hjulet hele tiden, også. Men uten de fire-lav alternativet, AWD biler gjøre mye bedre på veiene enn off. En fordel med AWD er bedre gass kjørelengde, som de kjøretøy som har en tendens til å være mindre enn de med 4WD.
Automatic AWD

Noen automatisk all-wheel- kjøretøy, med navn som "Real Time 4WD" eller "Active AWD," er i hovedsak smarte to-wheel-drive systemer. Disse systemene gir deg mer trekkraft når du trenger det, men de som regel ikke sparke i inntil bilen mister kontrollen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79790.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars