Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Dreiemoment spesifikasjoner i en Honda Accord

For å forstå dreiemoment i en Honda Accord, er det viktig å forstå arten av dreiemoment selv. Dreiemoment er egentlig hvor mye strøm som produseres av hver enkelt tenning i motoren. Det er knyttet til motorens kraft, men det er ikke den eneste determinant. Antall ganger motoren tenner per minutt spiller også en viktig rolle. Imidlertid er dreiemoment fortsatt viktig, spesielt for lave turtall handlinger som å gå opp en bakke eller tilhenger. Foot-Pounds

Det er viktig å presisere at en fot-pund er mengden kraft produsert av en £ 1 vekt flytte en fot i en retning. Så kan en motor som produserer 150 fot-pounds per omdreining flytte en 150-kilos person en fot med hver enkelt, eller flytte en en-kilos vekt 150 fot.
Nedre Dreiemoment Modeller

2010 2010 LX, LX-P og SE modellene av Honda Accord alle har samme dreiemoment - 161 fot-pounds på 4300 omdreininger per minutt. Dette betyr at når motoren spinner 4300 ganger per minutt, er 161 fot-pounds av dreiemoment blir produsert med hver omdreining.

EX og EX-L er bare marginalt forskjellig-162 fot-pounds på 4400 omdreininger per minutt. Faktisk, siden både dreiemoment og revolusjoner er økt, er det trygt å si at disse er de samme som LX, LX-P og SE
Høyere Torque
< p> EX V6 og EX-L V6 både produsere 254 fot-pounds på 5000 omdreininger per minutt. Dette er en vesentlig forskjell - en omdreining økning på mindre enn 25 prosent resulterer i et dreiemoment økning på over 50 prosent. Dette er en indikasjon på en overlegen motor og hvis du har tenkt å gå opp mye bakker eller bare liker å ha en motor med mer kraft, er dette en for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79984.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars