Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

VTEC Engine Informasjon

En bilens motor flytter luft og gass gjennom ventiler og konverterer dem til energi som gjør at den kan bevege seg. I et forsøk på å øke effektiviteten av sine kjøretøyer ved alle hastigheter , utformet Honda vtec motor. Definisjon

bilprodusenten Honda introduserte VTEC system i 1989 Integra . Forkortelsen VTEC står for Variable Valve og Timing og Lift Electronic Control . Dette systemet gir flere kamaksler , slik at ventilene på de motorene til å åpne og lukke på forskjellige hastigheter.
Operation

Honda designet VTEC å optimalisere ytelsen til motoren ved ved hjelp av en elektronisk hydraulisk trykk bryter for å skifte mellom forskjellige cam profiler som motoren flytter til ulike områder av rotasjoner per minutt ( RPM ) . VTEC åpner ventilene i motoren bredere som farten øker .
Advances

Selv om Honda var den første til å utvikle et slikt system , andre bilprodusenter har siden produsert sammenlignbare systemer . I 2010 hadde hver Honda -modellen unntatt brenselcelle elbil en VTEC -motor . Siden advent av VTEC , Honda har innført ivtec ( "intelligent " VTEC ), som forbedrer drivstofføkonomien og reduserer eksosutslipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80067.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars