Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan finne informasjon om 1991 BMW 318IS

The 1991 BMW 3-serie har en hengiven følgende - en kadre av sjåførene som har satt godt inn seks tall igjen av miles på sine biler. Hvis du er en entusiast av denne serien, spesielt 318is, så det er mange ulike kilder til informasjon som vil hjelpe deg med å velge spesifikke biler til å kjøpe, eller finne deler til din '91 Beamer. Instruksjoner
en

gå til Forum nettsteder på Internett. En av disse er M42 Club, som kaller seg selv "hjemmet til BMW E30/E36 318i/is" og gir innsikt som spenner fra en enkel kjøpers guide til teknisk referanse og gjør-det-selv-reparasjon innlegg. Diskusjonstemaer inkluderer elektriske systemer, kropp, interiør, motor og drivlinje, hjuloppheng, og swapper, turboer og Opphopping. Du vil også se et forum hvor du kan kjøpe og selge 1991 318is hvis du vil. En annen felles nettstedet er en side på Flickr.com fokus på delte bilder av 1991 318is.
2

Sjekk ut tredjeparts gjennomgang nettsteder for å finne ut modellen spesifikasjoner og spesifikk feedback på merke og modell. Edmunds.com er ett nettsted som tilbyr informasjon om spesielle funksjoner og et sammendrag av førerens rangeringer - selv med forslag til forbedringer. Kelley Blue Book og CarSurvey.org er to andre kjente gjennomgang nettsteder.
3

Gå til offentlige nettsteder for å finne ut informasjon som drivstofføkonomi og utslipp ytelse av 1991 BMW 318is. FuelEconomy.gov er et slikt nettsted, og gir deg detaljene om bilens bidrag til klimagasser, forventet kjørelengde, kjøring kostnadene, og andre elementer knyttet til drivstoff ytelse. Per november 2010, kan du forvente å betale $ 3,36 for å drive Beamer 25 miles, forutsatt en gasspris på $ 2,82 per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80122.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars