Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

GM SUV Seat Styles

amerikanske bilprodusenten General Motors er en av de største produsentene av sport nyttekjøretøyer eller SUVer, i verden. Gjennom sin GMC, Chevrolet, Cadillac og Buick modell linjer, tilbyr GM SUV med et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert ulike typer seter for å optimalisere komfort og bekvemmelighet av sjåfører og passasjerer. Bøtteseter

bøtteseter er sitteplasser stil for de fleste forsetene i GM SUVer. Disse setene har integrerte setebelte kontakter og et grunt bøtte å holde en enkelt rytter på plass. GM har også bøtteseter for midten sitteplasser i luksus modeller som Cadillac Escalade SUV. Disse modellene vanligvis også en baksetet kjent som en "ekstra baksetet." På grunn av sine armlener og sidestøtte, bøtteseter ta opp mer plass enn sittebenker, og så bak bøtteseter er bare mulig på noen av GMs bredere SUVer.
Elektriske seter

Elektriske seter bøtteseter med motorer å endre sin posisjon ved å trykke på en knapp. Mens alle GM front bøtte seter har justeringer, ikke alle er makt seter, med litt hjelp av konvensjonelle manuelle innstillingsmuligheter spaker. Antall posisjoner av et elektrisk setejustering varierer fra modell til modell, men de fleste GM SUV makt seter har minst seks-veis justering. Elektriske seter er mest vanlig for førersetet, men noen modeller, som Buick Enclave, tilbyr en effekt passasjersete som standard utstyr.
60/40 sittebenker

En 60/40 benk er en baksetet med en enkelt sitteplasser overflate for passasjerene å dele. Den 60/40 refererer til en splitt i setet, med en eller to seksjoner (en inkludert det midtre setet og en utelate det) i stand til å folde seg fremover. De 60/40 sittebenker gir GMs SUVer en grad av fleksibilitet i forhold til å håndtere både last og passasjer plass. Noen GM SUV med 60/40 sittebenker inkluderer mid-size Chevy Equinox.
Pass-Through bakseter

GM produserer pass-through bakseter for noen av sine SUV-modeller med tredje rad sittebenker. Disse modellene inkluderer Cadillac Escalade, Buick Enclave og Chevrolet Tahoe, Tahoe Hybrid og Traverse. Et pass-through baksetet har en del av den vertikale seteryggen som kaster frem til å tillate en åpning mellom bagasjerommet og den bakre sittegruppe. Dette gjør disse SUVer stand til å huse store eller lengre gjenstander uten å redusere mengden av sitteplasser plass i første og andre rader, som vanligvis inneholder bøtte seter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79899.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars