Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

1994 Acura Integra funksjoner

The Acura Integra, solgt av Honda i mange deler av verden, var en kompakt bil produsert 1986-2001. 1994 Integra var tilgjengelig i tre modeller: RS, LS og GS-R, med hver tilgjengelig som en coupe eller sedan. Funksjoner og spesifikasjoner for RS og LS var tilsvarende, med GS-R ulik litt. Motor og Fuel Efficiency

RS og LS-modellene kom med en 1,8-liter, inline firesylindret motor med 142 hestekrefter. De kom standard med en fem-trinns manuell girkasse, men kan kjøpes med en fire-trinns automatisk girkasse. GS-R kom med en 1,8-liter, inline firesylindret motor som produserte 170 hestekrefter. Det var tilgjengelig med bare en fem-trinns manuell girkasse. Alle tre modellene hadde en EPA-rated drivstofføkonomi av 30 mpg highway og 25 mpg byen.
Safety Features

Alle modellene var utstyrt med setebelter foran og bak passasjerer. Fører-og passasjer kollisjonsputer var standard på alle tre modellene. En anti-lock bremser, eller ABS, var standard på LS og GS-R-modellene, men var ikke tilgjengelig på RS. Ingen av modellene var tilgjengelig med jernbane eller stabilitetskontroll.
Komfortutstyr

Elektriske vinduer var standard på alle tre modellene. Strøm sluser var standard på alle modeller unntatt RS coupe. LS og GS-R modellene kom standard med air condition og et soltak, med unntak av LS sedan, som ikke har et soltak. Alle modeller kan sete fem passasjerer, og alle tre skåler hadde to dører, mens alle tre sedan hadde fire dører.
Entertainment

RS, LS og GS-R kom standard med en kassettspiller. Ingen av dem var tilgjengelig med CD-spillere eller navigasjonssystemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80034.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars