Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva er forskjellen mellom SE & LX modeller i Honda Accord?

The Honda Accord er godt kjent for å være en rimelig mellomstore sedan. Den elektroniske utgaven av Car and Driver magasinet bemerker at Accord har plassert på sin "ti beste"-listen 24 ganger. LX er den minst kostbare av Accord sedan. To skritt opp på prislisten er den nye "special edition" (SE) modell, som gjør sin første opptreden i 2011 lineup. Betydelige forskjeller mellom de to sedan inkluderer valg av sendinger og luksus trim funksjoner. Fuel Economy

I sin rapport om SE-modellen, Car and Driver bemerker en "drivstoff-økonomi bump for alle Accord modeller ... med ingen nedgang i kraft." Accord automatiske sedan registrert en kombinert by og på motorvei økning på to miles per gallon som fører til en blandet vurdering av 27 miles per gallon. Car and Driver tilskriver særlig denne forbedringen til "en høyere femte gir i alle avtalene." Høyere gearing betyr en nedgang i rotasjoner per minutt, og som kan spare drivstoff.
Manual Versus Automatic

For de som foretrekker en girstang, Honda Accord LX may være den low-end modell av valget. Den mer luksuriøse SE er bare tilgjengelig med automatgir. Men Car and Driver sier den automatiske modellen blir bedre gass kjørelengde.
Skinninteriør

SE-luksus inkluderer et skinntrukket ratt og skinntrukket seter. Honda bemerker at skinnratt isolerer mot ekstreme temperaturer.
Seat Forskjeller

I tillegg til oppvarmede forseter, har SE en sitteplasser system som kan justeres elektronisk 10 måter. Dette inkluderer en kraft korsryggstøtte for korsryggen.
LXP Egenskaper

Når man sammenligner LX og SE sedan modeller, er det nødvendig å vurdere i mellom modell kjent som LX Premium (LXP). SE inneholder en rekke LXP trim funksjoner som opplyste automatiske vindu brytere og et sikkerhetssystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80033.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars