Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Typer Car Windows

Når shopping for en bil, er det lett å fokusere på dilldall og overse noen av de essensielle, som vindustyper, som kan bety mye for den dag-til-dag funksjonaliteten til bilen din. Hensyn som om du bilpool regelmessig, har barn eller kjæledyr, er opptatt av sikkerhet eller park i høy rusk områder (som byggeplasser) alle spiller en viktig rolle i den type vinduer du vil at den nye bilen skal ha. Manuell Windows
Manual vinduer fungerer selv om batteriet ikke.

Manuell roll-up vinduer er en gammel stand-by at mange husker med som barn. Selv om manuelle vinduer er ikke populært alternativ i dagens bilmarked, har de blitt mer pålitelig og mindre av en problemfri å rulle enn tidligere stiler. De har også fordeler kontra elektriske vinduer: Når en bil er av eller død, så er en makt-vinduet. Dette er ikke tilfelle med manuelle valser. Manuell vinduer også unngå noen av farene ved elektriske vindusheiser: pets og små barn kan ikke raskt lukke et vindu med rulle. Hvis du har en tendens til å tilbringe tid i bilen av veien eller hvis du kurv kjæledyr og barn regelmessig, kan manuelle vinduer være din beste alternativet.
Strøm Windows
Elektriske vinduer tilbys bekvemmelighet .

Elektriske vindusheiser er de mest populære av de to store typer og vanligvis kommer standard på nyere biler. Strøm vinduer er rullet opp og ned av en automatisk motor som krever bare trykke på en knapp og tilbyr bekvemmeligheten av instant luftsirkulasjon og mindre distraksjon for å åpne eller lukke et vindu mens du kjører. Sjåføren kan også styre hvert vindu i bilen enkeltvis uten å ta øynene av veien. Selv om strøm vinduer er en stor kjørekomfort, de er prisgitt bilens strømforsyning, og kan også være dyrere å reparere enn manuell vinduer. De kan også være farlig for barn og kjæledyr.
Child-sikkerhet Windows
Familier med sikkerhet vinduer beskytte både barn og kjæledyr.

Et barn-sikkerhet vinduet bruker en sikkerhetsfunksjon som låsing eller omvendt effekt. En låsing vinduet kan "låst" i enhver stilling med sjåføren slik at et barn eller kjæledyr ikke kan uhell rulle vinduet opp eller ned. En omvendt effekt vinduet bruker en sensor for å reversere den rullende makt når det kommer i kontakt med noen blokkering. Dersom et barns arm eller hundens hode henger ut av vinduet, vil sensoren stoppe vinduet og bakover, frigjør kroppen del og unngå alvorlige skader.
Shatter-Resistant Windows

Shattered vinduer er farlig og dyrt å erstatte.

Alle moderne bil vinduer (på sidene og bak) er laget med herdet, støtsikre glass som hindrer knust vindu fra forming store, skarpe skår. Denne typen glass er produsert for å overstige 100 psi (pounds per kvadrattomme) av press. For en enda bedre holdbarhet, kan laminert glass være tilpasset-installert. Det er mer beslektet med heavy-duty glass funnet i frontruter og er vanligvis installert i servicebiler som brukes rundt bygging eller andre high-rusk nettsteder (hvor mye tungt utstyr og materialer kan lett knuse vinduer). På den ekstreme enden av vinduet knuse-motstand er "skuddsikker" glass som er designet for å tåle flere runder med direkte skudd. Denne svært kostbare typen vinduet brukes i rettshåndhevelse kjøretøy eller i biler av høyprofilerte kjendiser og forretningsmenn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79960.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars