Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

3000GT VR4 Spesifikasjoner

Kjent som GTO i Japan, og tilbyr Mitsubishi 3000GT automotive kjennere den sjeldne muligheten til å kjøre en all-wheel drive sportsbil med sin VR4 alternativ. Laget 1991-1999, kom Mitsubishi 3000GT i en bakhjulsdrift først og fremst, bare for å bli toppet av all-wheel drive, twin-turbo versjon, VR4. Den VR4 modell, men litt dyrere enn den grunnleggende 3000GT, gir bilindustrien entusiaster en billigere konkurrent for slike biler som Toyota Supra, 300 Nissan ZX, Mazda RX-7 og Skyline GT-R. Utseende

Mitsubishi 3000GT VR4 kom med foran og bak spoilere motoriserte og styrt av datamaskinen for å øke nedover thrust på bilen ved høyere hastigheter. Den VR4 kom også med projektor tåkelys på utsiden. For interiøret i bilen, gikk Mitsubishi med skinnseter og ratt, dørpaneler og Shifter. Alt dette ble toppet av elektriske vinduer og låser, samt en innebygd sikkerhetssystem. For syn, hadde VR4 elektrisk avriming for bakruten og side speil i tillegg til den varme-tine frontruten. Bilen hadde også en automatisk dimming gjennomgang speil og interiør lysene. For enda mer komfort, kom VR4 med automatisk klimakontroll og to-trinns cruise control. Alle VR4 sin fulgte lager med en Infinity Stereo System med AM-FM, seks-platers veksler, kassettspiller og rattet.
Grunnleggende spesifikasjoner

vekt på 3,781 pounds , den VR4 går null til 60 på 5,4-sekunder og null til 100 i 13,6-sekunder med kvart mile tider med 13,7-sekunder. Bilen er 179,7-inches lang, 72,4-inches bred og 49,3-inches høy. Den VR4 har en 19,8-liters bensintank. Drivstofføkonomi er anstendig på 18 miles per gallon i byen og 24 miles til gallon på motorveien. Selv om speedometeret ikke går ut før 180 km /h, bilen er elektronisk begrenset eller regulert, på 155 mph.
Motor og drivverk Spesifikasjoner

Mitsubishi 3000GT VR4-tallet kom med en 181-kubikk tomme, seks-sylindret motor. Den 3,0 liters V-6 motoren ble optimalisert med to turboladere som kollektivt skapt en motor som presset 320 hestekrefter og 315 fot pounds av dreiemoment. Denne kraftige motor røde linjer på 7000 RPM. Den VR4 fulgte lager med firehjulsdrift og traction kontroll som styres elektronisk. Alt dette styres av føreren med en 6-trinns manuell girkasse.
Suspensjon og Brake Spesifikasjoner
p Med firehjulsdrift kom 4-hjuls skivebremser og en all-wheel blokkeringsfrie bremsesystemet. Den forstillingen stolt på MacPherson Struts mens den bakre støttet seg på en dobbel ønske-bone system, både med spiralfjærer og en stabilisator bar å fullføre bæresystem. Den VR4 kom med tre-trinns gass sjokk som kan styres fra dashbordet i bilen slik at for "touring" og "sport"-modus.
Spesifikasjoner vedrørende

Komplett med deformasjonssoner foran og bak på kroppen, kommer VR4 også standard med sidebeskyttelse og doble kollisjonsputer. Annet sikkerhetsutstyr og har VR4 inkluderer er tre-punkts sikkerhetsbelter og all-wheel ABS bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80028.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars