Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

10 Best Gass Saver Biler

Med høye gasspriser, er flere og flere forbrukere forlate sine gass guzzling biler og velger for mer gass-effektive biler. Fra fire-beholdere til hybridbiler, bilprodusenter fortsetter å produsere gass saver biler for publikum. Forbrukerne ser til ulike publikasjoner og nyheter utsalgssteder for å se hva bilene fare best. Det er forskjeller i karakterer og meninger, men samlet enkelte biler kontinuerlig dugde. Toyota Prius IV

Toyota Prius IV er en hybridbil laget av Toyota. Den går over til elektrisk energi når bilen går på tomgang. Ifølge Consumer rapporter, er Toyota Prius IV rangert på toppen av listen for gass-effektive biler. De Prius tiltak på 32 By MPG og 55 Highway MPG.
Smart For Two Passion

Smart For Two Passion coupe er en svært liten, men drivstoffeffektive kjøretøy. Den kommer utstyrt med et tak, A /C, elektriske vinduer og speil samt klimaanlegg og elektriske og oppvarmede sidespeil. Rangert som nr. 2 på Consumer Reports og # 8 på Cars.com, Smart For Two Passion, også kjent som smarte biler får omtrent 30 MPG i byen og 44 MPG på motorveien.
Honda Insight

Honda Insight er konkurrent til Toyotas Prius. Det er en kompakt hybridbil, det rangerer på # 3 på Consumer Reports og # 4 på Cars.com. Det blir omtrent 40 MPG i byen og 45 MPG på motorveien.
Volkswagen Golf TDI (Manuell)

Volkswagen Golf TDI er en kombikupé kjøretøy på markedet siden 1974. Det er verdens tredje mest solgte bil. Rangert som nr. 4 på Consumer Reports, får Volkswagen Golf 27 MPG i byen og 49 MPG på motorveien.
Ford Fusion Hybrid

Cars.com rangerer Ford Fusion Hybrid på # 2 av sin liste over beste samlede drivstofføkonomi og Consumer Reports rangerer den på # 7. Det blir 25 MPG i byen og 40 MPG på motorveien. Ford Fusion Hybrid vant det nordamerikanske bil av året premien på 2010 Detroit auto show.
Honda Civic Hybrid

I motsetning til sine kolleger, holder Honda Civic Hybrid standard coupe design. Det har ikke en boxy utseende som Prius eller Honda Insight. Consumer Reports rangerer Honda Civic nr. 5 på listen sin, og det gjør # 3. plass på Cars.com. Honda Civic Hybrid blir ca 26 MPG i byen og 47 MPG på motorveien.
Toyota Camry Hybrid

likhet med Honda Civic, holder Toyota Camry Hybrid sin elegante , lange linjer. Det ser mer ut som en luksuriøs bil (Lexus) enn en pendler bil. Toyota Camry Hybrid er rangert som nr. 6 på Consumer Reports og # 9 på Cars.com. Det blir 28 MPG i byen og ca 41 MPG på motorveien.
Scion xD (Manuell)

Scion xD ligner på Volkswagen Golf og kommer med en 1,8 l motor. Scion xD er rangert som nr. 8 på Consumer Reports. Det blir 25 MPG i byen og 40 MPG på motorveien.
Nissan Altima hybrid

Nissan Altima hybrid er en sporty hybrid sedan. I likhet med Camry Hybrid, fokuserer den på flere lekre detaljer og komfort. Cars.com rangerer Nissan Altima Hybrid # 6 på sin liste og Consumer Reports rangerer Nissan på # 12 på sin liste. Bilen blir ca 27 MPG i byen og 36 MPG på motorveien.
Mini Cooper (base manuell)

Bygget av BMW, ble denne lille bilen introdusert på verdensbasis i 2001. Det er kjent for sin styling og europeisk sjarm. Mini Cooper kommer inn på # 9 på Consumer Reports. Det blir omtrent 24 MPG i byen og 41 MPG på motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79888.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars