Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Skidloader Specs

En skid loader kompakte stiv ramme, tungt lastekapasitet og smidig null-radius snu gjør den populær på jobber der plass og manøvrerbarhet er et problem. Skid lastere er vanligvis firehjulsdrevne biler, selv om noen kjører på spor. Venstre-sidehjul --- eller spor --- er uavhengige fra høyre side hjul, som gjør det mulig for 360 grader svinger mens fullt lastet. Sentrale spesifikasjoner for å se etter når du kjøper en skrens loader, er motoren, lastekapasitet og sin rekkevidde på maksimum løft. Motor

motor størrelser varierer mye fra en modell til en annen, og begge to-og fire-takts motorer er tilgjengelige. Totaktsmotorer er generelt billigere og kraftigere, men med en kortere opererer levetid og høyere vedlikeholdskostnader. Gass-og dieselmotorer er også tilgjengelig. Hestekrefter priser varierer mye, fra den 36 hestekrefter av Bobcat 743 til 82 hestekrefter av Caterpillar 262B.
Lastekapasitet

Skid loader spesifikasjoner for lastekapasitet vil beskrive dens rangert drift last, drifts vekt og tipping belastning. Retten skid loader for en jobb vil ofte avhenge av dine lasting krav. Case kompakt lastere gi en rekke rangert driftskapasitet fra 1,500 pounds for 410 Series 3 til 3000 pounds av 465 Series 3. Sammenligning tipplasten av de samme to modeller, den mindre 410 kan håndtere opptil 3000 pounds mens de mer kraftige 465 har en maksimal 6,000 pounds av tipping lastekapasitet.
Størrelse og rekkevidde < er br> med

Skid lastere ofte brukt i trange områder der plassen er på en premie, så størrelse og rekkevidde er viktige faktorer ved valg skid loader. De viktigste spesifikasjonene er maksimal byggehøyde, høyden til skuffehengselbolt og rekkevidden ved maksimal høyde. Rødgaupe 743, for eksempel, har en rekkevidde på maksimal høyde på 21,8 inches og høyden til en fullt forlenget skuffehengselbolt er 109 inches. The Case 465 Series 3, derimot, har en skuffehengselbolt høyde på 125,5 inches og en dump rekkevidde på full høyde på 40,3 inches.
Hydraulic System

Kompakt lastere er kraner, så spesiell oppmerksomhet må gis til det hydrauliske systemet som driver lasteren. Spesifikasjonene for å se opp for er lasteren hydrauliske trykk, hydraulisk kraft, hydraulisk flyt og hjelpesystemer hydrauliske systemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80106.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars