Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Det beste gass kjørelengde for mellomstore biler

Ønsker du å kjøpe en ny bil krever gjennomgå en liste over behov: pris, kapasitet, ytelse og fasiliteter for sjåfører og deres passasjerer. Nøysom forbrukere vil også ønsker å minimere sine drivstoff regninger, og blant mellomstore biler som er klassifisert av Environmental Protection Agency, er det flere drivstoff-sipping alternativer. Ledet av Toyota Prius, her er fem mellomstore biler med highway kjørelengde over 30 MPG. Toyota Prius

Selv om Prius begynte som en kompakt bil, gjorde sin gass kjørelengde ikke lide som den vokste i størrelse de siste årene, og tilbyr drivere 51 MPG i bykjøring og 48 mpg på motorveien . Potensielle eiere vil merke Toyota særegne styling i forhold til resten av den japanske bilprodusenten linje, men Prius er leder i drivstoffeffektivitet ikke bare for sin klasse, men alle serieproduserte biler i USA
Ford Fusion Hybrid og Mercury Milan Hybrid

Understøttet av samme chassis og motor kombinasjoner, den mellomstore Ford Fusion og Mercury Milan begge tilbyr hybrid firesylindrede motorer som gir 41 miles per gallon i bykjøring og highway gass kjørelengde på 36 MPG. Mens Milan er designet for å være litt mer oppskalere enn Ford, både tilbyr en rekke funksjoner, inkludert et grafisk display som vokser grønne bilder for å markedsføre kjøreteknikk som sparer drivstoff.
Nissan Altima Hybrid

Altima er karakterer for gass kjørelengde er lik uansett kjøreforhold, med 35 MPG tilgjengelig under stop-and-go-trafikk og noen få miles mindre på motorveien ved 33 miles per gallon. I likhet med de to sedan fra Ford-familien, kan Altima hybrid være attraktiv for kjøpere på jakt etter en mer konvensjonell styling gift med en drivstoffgjerrig hybrid plattform.
Toyota Camry Hybrid

Avrunding ut mid-size sedan nå tilgjengelig med hybride drivlinjer, tilbyr Toyota Camry faktisk nesten identisk gass kjørelengde i forhold til Altima og selv Ekes ut en mer mil per gallon i gjennomsnitt for motorvei cruising. Selv om det blir 33 MPG i byen, forskjellen mellom det og andre valg i effektivitet kanskje ikke er like sterk som andre funksjoner.
Nissan Versa

Nei 5 deltaker blant de beste mellomstore biler for gass kjørelengde er Nissan Versa, som eneste medlem av gruppen som ikke bruker en hybrid teknologi. Dens 34 MPG highway Rangeringen er like god som Camry Hybrid og bedre enn Altima, selv om Versa blir bare 28 miles per gallon når du reiser bygatene. I tillegg til ikke å være en hybrid, kan det også skiller seg ut ved å tilby en vogn variant ikke tilgjengelig blant de Ford, Mercury eller Toyota-modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79811.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars