Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvilke kompakte biler Få de beste Ratings?

Den kompakte bilen har kommet svært langt siden den amerikanske først begynte nedbemanning sine biler i 1960 og 1970 på grunn av oljeprisen, sterkere statlige utslipp forskrifter og økonomisk ustabilitet. Den første virkelig kompakte biler på markedet, inkludert Plymouth Valiant, Ford Falcon og Chevy Corvair, var ikke på langt nær så komfortabel eller så trygg som dagens modeller. En kompakt bil er for tiden definert av den føderale regjeringen som alle kjøretøy som har 100-110 kubikkfot passasjer-og lasteplass. Til tross for sin lille størrelse, kompakte biler får gode karakterer i kategorier som drivstoff-effektivitet, sikkerhet og pålitelighet. Beste kompakte biler for Fuel Efficiency

Toyota Prius er ikke klassifisert som en kompakt, selv om dens pålitelighet, sikkerhet og drivstoff kjørelengde rankings ville ha satt den på toppen av listen i de fleste kategorier. I stedet går den æren til de litt mindre Honda Civic in hybrid skjemaet. Den hybride Honda får 40 city/45 motorveien. Hvis du ikke vil ha en hybrid, kan du prøve diesel VW Jetta TDI (30 city/41 motorveien) eller Toyota Corolla (27 city/35 motorveien).
Bilder Beste kompakte biler for Pålitelighet

Ifølge Consumer Reports, det eneste fullt selvstendig forbruker-baserte vaktbikkje gruppen, de mest pålitelige 2010 kompakte modeller (basert på tidligere prestasjoner) inkluderer Mazda3, Honda Civic, Toyota Corolla, Scion XB, Toyota Matrix og Subaru Impreza.
bilder Beste kompakte biler for Crash Verdighet

Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, disse 2010 kompakte biler alle fått den øverste overordnede score på "gode", som betyr at de hadde den beste i bakre, frontal offset og sidebeskyttelse. Bilene som ble oppført er Honda Civic 4-dørs, Kia Soul, Nissan Cube, Subaru Impreza og VW Golf.
Beste kompakte biler for salg

Selv om en bil rangerer ikke høyest i pålitelighet, salg, kundetilfredshet eller krasjer verdighet, det betyr ikke at ingen vil kjøpe den. De fem mest solgte kompakte biler er Toyota Corolla, Honda Civic, Mazda3, VW Jetta og Hyundai Elantra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79793.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars