Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

2003 Trailblazer Spesifikasjoner

The 2003 Chevrolet Trailblazer er Chevrolets mellomstore SUV. Chevrolet Trailblazer kommer i åtte forskjellige stiler, for eksempel LS og LT modeller som kommer i to-wheel og firehjulstrekk. Utvidet Trailblazer er også tilgjengelig i LS og LT, også med en to-hjulstrekk og firehjulstrekk pakken. Chevrolet Trailblazer LS og LT Dimensjoner

Chevrolet Trailblazer LS og LT er tilgjengelig som en 4-hjulstrekk og to-wheel drive sport-utility vehicle. Begge pakkene er tilgjengelige i en fire-dørs. Lengden av lastebilen er 191,8 inches lang og 74,6 inches bredt. Den hau av Trailblazer LS er 74,5 inches høy. Den egenvekt av firehjulstrekk LS og LT er 4,616 pounds. De to-wheel drive er 4,432 pounds.
Chevrolet Trailblazer LS og LT Extended Version

Lengden på Extended Trailblazer er 207,8 inches lang og 74,7 inches bredt. Høyden av lastebilen er 77,1 inches. Vekten av firehjulstrekk utvidet Trailblazer er 4,968 pounds. De to-wheel drive Trailblazer er 4,787 pounds. Begge lastebilene er tilgjengelig som en firedørs.
Drivverk

4,2 liters inline sekssylindrede er standard på alle modellvarianter modeller. Motoren er i stand til 275 hestekrefter. En 290 hestekrefter, er 5,3 liters V8 ekstrautstyr på de utvidede versjonene. Alle trim modeller er standard med en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive.
Interiør

Utvidet Trailblazer kan sitte opptil syv personer, der den mindre versjonen kan bare sitte fem personer. Dual klima kontroller er standard utstyr, samt en AM /FM-radio med en CD-spiller. Alle modeller leveres med tilt styring og makt seter.
Safety

Trailblazer er standard med barnesikring og blokkeringsfrie bremser. Driver og passasjer sidekollisjonsputer er også standard på Trailblazer. Dørlåser er også standardutstyr.
Fuel Economy and Priser

MSRP på 2003 Chevrolet Trailblazer startet på $ 29 145, og gikk så høyt som $ 33645. Den firehjulsdrevne Trailblazer har en 22 gallon drivstoff tank og mottar så mye som 15 miles to the gallon i byen og 21 miles per gallon på motorveien i I6 motoren. V8 blir 14 miles per gallon i byen og 18 på motorveien. Den I6 motor på bakhjulsdrift lastebil blir 15 i byen og 20 på motorveien. V8 blir 15 miles per gallon i byen og 19 på motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80167.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars