Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

EPA Vehicle Certification

The Environmental Protection Agency overvåker ulike prosesser og enheter som påvirker miljøet. De fleste mobile kilder til forurensning må være sertifisert av EPA for å sikre at de holder seg til standarder satt for å begrense og redusere forurensning. Betydning

EPA regulerer utslipp fra mobile kilder som biler , lastebiler , motorsykler og båter . EPA studier viser at 2010 biler produsere 75 til 90 prosent mindre forurensning enn biler i 1970 . Dette skyldes blant annet EPA utslipp og drivstofføkonomi forskrifter .
Typer

EPA krever lys -plikt kjøretøy og lastebiler for å bli sertifisert til å slippe ut miljøgifter innen visse nivåer . EPA har bare regulatorisk kontroll over visse forurensende stoffer , og standarder varierer i henhold til den aktuelle typen kjøretøy .
Assurances

I tillegg til føderalt mandat forskrifter , EPA tilbyr SmartWay sertifiseringer for spesielt miljøbevisste forbrukere . Biler er vurdert av en luftforurensning score og en drivhusgass score. Kjøretøy som rangerer høyt i begge kategorier får SmartWay sertifisering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79735.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars