Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Typer Pontiacs

The Pontiac linjen ble nedlagt i 2009 på grunn av økonomiske problemer og restrukturering vanskeligheter. Pontiac hadde mange flotte biler i løpet av årene som vil fortsette å bli videresolgt for en lang tid . Pontiac var best kjent for rimelig ytelse biler . Pontiac G6

G6 er 219 hestekrefter , V - 6 motor har gjort denne bilen klar for alt . De fire- trinns automatgirkasse med sjåfør girspaken var moro å kjøre i selv de verste kjøreforhold . Bilens elegante 17 - tommers hjul og uavhengig fjæring ga det en jevn ride .
Pontiac G8

Pontiac G8 , med sine 18 -tommers hjul og 361 hk motor , er en kombinasjon av stil og kraft. G8 har også en sekstrinns automatisk girkasse , som hjelper når de ekstra girene er nødvendig for jevnere akselerasjon .
Pontiac Solstice

Solstice , laget berømt av "Transformers "-filmen i 2007 , var en aggressiv to-seters coupé utstyrt med en hard top eller et konvertibelt pakke . The Solstice kraftige 260 hk motor hadde også stor drivstofføkonomi : . 28 mpg ( motorveien)
Pontiac Torrent

Pontiac Torrent er en crossover SUV med en V - 6 og fem -trinns automatisk girkasse . De fem- stjerners sikkerhet gjør denne SUV trygt for hele familien . Denne SUV kommer med en valgfri all-wheel -drive pakken og over 70 kubikkfot av last plass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79767.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars