Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Chevy biler som får 30 MPG

Bensin priser bestemme drivstoffeffektivitet kreves av ny-bil forbrukere, og kjøperne er på utkikk etter biler som går den ekstra mile. En 30-mpg minimum ventes for en økonomi modell, og Chevrolet annonserer flere modeller rulle av 2011 linje som skilte minst 30 mpg på motorveien. Aveo5 og Aveo sedan

Både Aveo5 og Aveo sedan er forventet å få 35 mpg på motorveien. De har 16 ventiler, 1,6-liter, inline firesylindrede motorer med variable ventiltider. Den Aveo5 har 37,2 kubikkfot bagasjeplass og Sedan kommer med 60/40-split baksete for allsidighet plass.
HHR og HHR Panel

HHR og HHR Panel modeller hevder 32 mpg på motorveien. Deres 155 hestekrefter, 2,2-liters firesylindrede motorer har variable ventiltider. \\ Den HHR Panel har fordeler av både en lastebil og varebil, med en 8-fots slide-out gulvet. Begge modellene har en forventet driving range på 512 miles.
Malibu LTZ

Malibu LTZ er forventet å få 33 mpg highway og 528 miles på en tank av bensin. Dette er en prisvinnende modellen har fire hjul uavhengig fjæring og mange sikkerhetsfunksjoner, inkludert OnStar. Sin 3,6-liters V6-motoren har 252 hestekrefter.
Equinox

The Equinox er en fem-passasjer kjøretøy med en 2,4-liters Ecotec fire-sylindret motor og en seks -trinns automatgirkasse. Den har massevis av baksetet benplass og mest populære sikkerhet og sikkerhetsfunksjoner. Denne modellen er ventet å få 32 mpg motorveien og opp til 600 miles på en tank av gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79990.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars